Hvilken slags peber plante for tørret rød Chili flager

November 6

Rød chili flager er lavet af kun én slags peber--rød chili peber, som giver en ekstrem mængden af varme og krydderi, når madlavning. Prep, vaske din peberfrugter og tør dem. Skæres i lange strimler og fjerne alle frø. Sted strimler på en cookie ark ind i en forvarmet ovn på 200 grader Fahrenheit og lad den Stege i seks timer. Du vil vide, peberfrugterne er klar, når de vises tørt og sprødt.

Chili peber sorter

Mange chili peber sorter findes. Alle er gode valg til at plante for din egen chili flager. Eksperimentere med forskellige sorter eller vælge peber ifølge frøposens oplysninger angive, hvordan krydret de er.

Nogle sorter af røde chili peber omfatter: Santa Fe Grande, Anaheim, Poblano, Ancho og Aji.

Vokse din røde Chili peber

Rød chili peber som varmt vejr og sol og lys vanding. Temperaturer i 70 erne til 80 ' erne er ideelle. Omplantning bør dog ske under køligt vejr at undgå chok eller visnen.

Gøre din tørrede flager

Stege din peberfrugter i ovnen ved lav temperatur, 200 til 250 grader Fahrenheit, i mindst seks timer. Afkøles på en rist og blend i en foodprocessor til et par pulser. De færre pulser, jo større flager vil være. Et pund af peber vil lige om en halv kop frisk flager.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com