Metoder til opskæring støbejern

November 6

Metoder til opskæring støbejern

Selvom støbejern bruges til at gøre grill og endnu ældre stilarter af brændeovne, er oftest når det skal skæres det i form af en kloak rør. Beskadiget støbejern pipe sektioner skal skæres på hver side af revnen og fjernet. Disse rør er bedst skæres med en enhed kaldet en snap kutter, som cut lavet er lige; dog kan kolde mejsler og nedstrygere også bruges.

Kolde mejsel

Køre en linje ved hjælp af en tømrer blyant eller kridt langs støbejern overfladen hvor det skal skæres. Placer bladet af en kolde mejsel langs linjen, trykke på mejslen med en bold peen hammer - Sørg for at bære øjet briller mens du gør dette. Fortsætte aflytning langs linjen indtil en knæk former. Denne procedure giver ingen garanti til at producere en ren, lige snit; snarere kan det medføre en flossede kant. Også, hvis du skærer en støbejern røret, du har brug for adgang til hele omkredsen af røret og nok plads til at manøvrere mejsel og hammer.

Nedstryger

Nedstrygere kan bruges til at skære igennem støbejern rør, men styrken af røret og tykkelse af dens vægge gør dette til en langsom procedure. På grund af den nedstryger tynd klinge kan det nemt bryde, så hold flere savklinger på hånden til at skære igennem endnu en lille diameter rør.

Fastgør kuttere

En snap cutter har to lange metal håndtag med en kæde, der er knyttet til slutningen af en af dem. Slutningen af andre håndtaget har en krog bruges til at sikre kæden omkring støbejern pipe. Sammenkædningerne har lille rulle hjul at klemme røret som du lukker håndtagene, bryde det rent. Blikkenslagere bruge denne metode til at skære støbejern pipe, og kuttere kan lejes fra mest DIY leje huse.

Ved hjælp af Snap kutteren

Wrap kæde rundt i støbejern røret, og sørg for kæden er vinkelret på røret og at de cutter håndtagene er åbne. Træk kæden stram og glider den nærmeste kæde link ind i krogen på enden af en af de cutter håndtag. Støbejern er tunge, er det bedst at have en anden person holde røret, mens det er skæres--begge personer bør bære både arbejdshandsker og øjet beskyttelsesbriller. Klem den cutter håndtag sammen hurtigt at oprette et rent snit gennem røret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com