Hvordan man sikkert skjule dine ekstra nøgler

November 7

Hvordan man sikkert skjule dine ekstra nøgler

Hvis du har nogensinde fundet dig selv låst ud af dit hjem, kender du sikkert hvordan gavnlige gemmer sig en reservenøgle kan være. Mens en skjult nøglen kan vise sig for at være praktisk, holde dit hjem sikkert ved at udøve pleje, når du vælger ideal skjule spot. Sikre, at din skjulte nøgle fungerer som et nyttigt værktøj for dig, ikke en måde for en indbrudstyv at få nem adgang til dit hjem.

Instruktioner

•Anvend en kombinationslås indehaveren. Når realtors liste et hjem på markedet, sted de almindeligt nøgler i en kombination afløse boks, der hænger fra dørhåndtag. Følge trop ved at installere en kombination afløse boks i nærheden af din dør. Skru boksen i rammen af dit hjem, at sikre at en tyv simpelthen ikke kan samle den op og smide det for at få nøglen ud.

•Find en nøgle-hiding placering, der ikke er i syne af vejen. Skjule en nøgle i nærheden af hoveddøren kan synes praktisk, men det er også farligt. Ved at vælge et rum, som ingen i front i dit hjem kan se, du reducere sandsynligheden for, at en indbrudstyv ure du fjerne din nøgle fra sit skjulested.

•Hide 10-15 tilfældige taster omkring ejendommen i stedet for kun skjule den nøgle, der vil få dig ind i huset. En indbrudstyv vil være usandsynligt, at gå på jagt efter og prøv en overflod af nøgler, når de forsøger at få adgang til dit hjem.

•Spørg en pålidelig nabo hvis du kan skjule din nøgle i nærheden af hendes dør i stedet for at placere det i en gryde eller under en mat i dit hjem. Denne ualmindeligt centrale placering vil sandsynligvis rejse op enhver indbrudstyv. Hvis han finder den skjulte nøgle på din nabos hjem, han vil sandsynligvis antage det åbner hendes dør, ikke din.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com