Sådan fjerner hvide pletter fra træborde

March 24

Sådan fjerner hvide pletter fra træborde

Træborde med ordentlig pleje, kan forblive smukke og nyttige for generationer. I mange husholdninger er tabeller et centrum for aktivitet, som udsætter dem for en masse slid og ælde. Grimme, tilsyneladende permanent hvide pletter lavet af damp eller varme fra en cup eller et andet varmt emne behøver ikke ødelægge tabellen. Bruge elementer fundet almindeligt rundt i huset, kan du fjerne disse pletter dig selv uden at skulle refinish tabellen.

Instruktioner

Metoden dampstrygejern

•Tilføj vand til dampstrygejernet. Tilslut jern i nærheden af projektområdet og sæt den til en medium varme niveau. Tillad jern til at varme op et par minutter.

•Sæt et rent, tørt håndklæde over tabellens pletten. Jern håndklæde med en langsom, kontinuerlig bevægelse, ved hjælp af damp. Løft håndklæde ofte for at kontrollere pletten.

•Tag håndklæde Når pletten er blevet fjernet. Tørre bordet med et rent, tørt håndklæde. Gentag trin 1 til 3 eller fortsætte til afsnit 2, hvis pletten ikke er fjernet.

Teknikker til husholdningsbrug pastaer, væsker og geler

•Squeeze en lille ikke-gel tandpasta på de farvede område. Gnid tandpasta i finish med en blød klud. Fortsætte gnide et stykke tid. Tør området rent med en tør, ren klud. Fortsætte denne proces med et andet trin, hvis dette ikke fjerner stedet. Valgfrit, gentage denne metode ved at blande bagepulver 50-50 med tandpasta først.

•Mix 1 tbsp. salt og lige nok olivenolie til at skabe en pasta. Hæld det på pletten. Gnid denne pasta i pletten og gør det muligt for at angive op til en time. Tør området rent med en tør, ren håndklæde eller blød klud. Afslutte processen med endnu et skridt, hvis denne ene ikke fjerne pletten.

•Applicer en lille mængde af mayonnaise til tabel pletten. Gnid det. Gør det muligt for at angive for en time eller deromkring. Tørres af med en ren, fugtig klud, og derefter tørre med et tørt håndklæde. Alternativt kan du prøve den samme teknik med vaseline.

Tips & advarsler

  • Plet fjernelse succes afhænger af typen finish på bordet og alder af pletten. Hvis en teknik ikke virker, prøv en anden.
  • Voks og polere dit bord regelmæssigt for at forhindre farvningen. Bruge coastere eller dækkeservietter til at mindske chancen for varme eller våde genstande skæmmer tabellens finish.
  • Vær forsigtig, hvis du bruger metoden dampstrygejern. Sørg for at tørre op alle fugt bagefter at undgå yderligere pletter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com