De bedste Satsuma træer til Texas

November 8

De bedste Satsuma træer til Texas

Satsuma træer er en type af mandarin citrus. De har nogle frø indlejret i deres frugtkød og deres let at skræl skorpe er en orange farve, der er tæt på rød. Satsuma citrus er fra Japan, men flere sorter er tilpasset til den nordlige del af southeast Texas, hvor vejret bliver køligt i efteråret---en Satsuma krav---indtil det følgende forår.

Owari

Frugter af sorten Owari modnes mellem oktober og November. Under modningsprocessen trækker sværen sig væk fra frugt inde, hvilket gør det nemt for dig at skrælle det i hånden. Denne Satsuma træet vokser langsomt med en hængende vane. Men det producerer også en større bestand af god kvalitet citrus, ifølge University of Florida. Dets faste kød gør det også et godt valg til konservesindustrien. Du vil finde mere end seks frø indlejret i det.

Armstrong tidligt

Selvom Armstrong tidlige modnes så mange som 40 dage forud for sorten Owari, og det har eksisteret i over 20 år, har ikke det været almindeligt dyrkede. Dette skyldes, at denne lille citrus træ har undladt at producere frugt af god kvalitet med hvert træ, forlader gartneren til at gætte, hvad hun vil få i slutningen af vækstsæsonen. Træets rød-orange frugt er stort og bærer ikke mere end fire frø.

Kimbrough

Kimborough er koldt-hardy Satsuma forskellige startede i Louisiana. Det overlever temperaturer så lave som 12 grader F. Det udvikler sig til en stor spredning træ, producerer frugter, der modnes November til December. Men det er svært at fortælle, når det er fuldt modnet, da sværen ikke vende orange på samme tid. Hvis venstre på træet forbi modenhed, frugten mister sin smag.

'Miho'

Miho stammer fra den japanske kultivar Miyagawa og det producerer store høj kvalitet frugt af Thanksgiving. Dette træ frugten har en glat, tynd skorpe og en flad, snarere end runde, shape. Inde, er papirmasse opdelt i omkring 11 segmenter. Miho er også kulde-hårdfør.

Obawase og store tidligt

Obawase og store tidligt er to forskellige Satsuma træ kultivarer, der producerer lignende frugt. Citrus fra begge er store med op til fire frø hver. Deres moden skorpe er rødlig orange og vokser mister rundt inde i frugten. Disse to sorter producere moden frugt i November.

Okitsu

Okitsu udvikler sig hurtigere end andre Satsuma citrustræer, siger Urban høst, et havearbejde rådgivning websted baseret i Texas. Som et resultat, modnes Okitsu frugten meget tidligt i sæsonen, engang mellem slutningen af August og begyndelsen af oktober. Dette træ er hårdfør til 22 grader F og dets frugt gemmer også godt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com