Sådan fjerner kanalsystem

November 9

Sådan fjerner kanalsystem

At fjerne kanalen arbejde er en udfordrende opgave for den simple kendsgerning, at de fleste kanalen arbejdssystemer er placeret i svært tilgængelige steder. Kanalerne for opvarmning og air conditioning systemer er ofte placeret i kviste og små gennemsøgning mellemrum under huset. Kanalen arbejde fjernelse kan ske solo, men en helper kommer praktisk, især når det er tid til at fjerne kanalen arbejde plads, eller at fjerne rod som kanalen arbejde er afviklet. Et udvalg af grundlæggende værktøjer og sikkerhed elementer er alle, der er nødvendige for at fjerne de fleste standard kanalen arbejde.

Instruktioner

•Adgang kanalen arbejde. Hvis kanalen arbejde er placeret i en fuld kælder eller kvist, er arbejdet meget enklere end hvis i en lille krybekælder. Når du arbejder i et lille rum, Vær sikker på at bringe alle de nødvendige værktøjer, herunder: drill, kniv, lommelygte og alle de andre nyttige elementer; Hvis du glemmer noget, du bliver nødt til at kravle ud igen for at få det. Du skal også bære en støv maske og læder arbejdshandsker, som glasfiber isolering er stødt på under hele fjernelsesprocessen og metalplader kanalerne har skarpe kanter.

•Begin for enden af systemet. Kanalen arbejdssystemer består af to dele, afkast og output. Output kanaler levere air conditioning og varme ind i rummet, mens tilbagevenden kanaler leverer luft tilbage i systemet. De vigtigste to kanaler knyttet til de fleste air conditioning/opvarmning enheder er hvor de retur og output kanaler begynder. Spore arbejde kanalsystemet til sin fjerneste punkt fra den centrale enhed.

•Adskil metalplade kanalen arbejde. Kanalerne er almindeligvis knyttet til ventilationskanaler med plademetal led og specielt formede stykker designet til at passe ventilen sikkert. Metalplader kanalen arbejde er fastgjort med plademetal skruer rundt i kanalen omkreds. Hvis du vil fjerne metalplade kanalen arbejde, simpelthen skrue metalplader skruer omkring kanalen. De fleste plademetal skruer er enten Phillips-head, der kræver den korrekte skrue lidt, eller har hex hoveder, der kræver den korrekte socket, som kan bruges på skrue pistol eller ratchet håndtag.

•Tag fleksible kanalen arbejde. Fleksibel kanalen arbejde er let fjernes fra metalplader leddene, ventilationskanaler og wyes ved at skære det med en lille kniv. Hvis arbejder i en stram plads, skal du gradvist flytte sektionerne demonteres frem som du arbejde din vej. Dette forhindrer, at skulle gå hele vejen til systemets formål endnu en gang.

•Dispose den gamle kanal arbejde ordentligt og rense grundigt rene arbejdsområdet. Glasfiber stykker og fibre bør fjernes saa fuldstaendigt som muligt, enten ved fejning eller ved hjælp af en støvsuger.

Tips & advarsler

  • Gemme plademetal kanalen stykker, hvis nye kanalen arbejde skal være installeret. Metalplader kanalerne kan ofte genbruges, og nogle af disse stykker er specifikt dimensioneret for ventilationskanaler anvendes i din bestemt kanal oprettet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com