Delene af en rendegraver

December 8

Delene af en rendegraver

En rendegraver adskiller sig fra konventionelle jordarbejder udstyr som bulldozere. Mens bulldozere løfter jorden med en bevægelse fremad, en rendegraver trækker jorden baglæns og skovler det. En rendegraver er typisk en frontlæsser samt en arm og en spand på bagsiden ende af maskinen.

Bommen

Bommen er den lange del af rendegraver armen, der er tættest på førerhuset hvor operatøren sidder. Bommen kan hæves eller sænkes og navigeret fra venstre til højre, der er kendt som "swinging" bommen. Alle disse beslutningsforslag af bommen styres fra førerhuset. Flytte kontrolelementet venstre mod dig rejser bommen og flytte den væk fra dig sænker bommen.

Oliepinden

Den anden del af rendegraver arm kaldes oliepinden. Mens bommen er knyttet til operatørens cab, er oliepinden tilsluttet fra pivot spanden, der skovler jorden. Det tjener som fore-arm af rendegraver. Det fungerer også som en stabilisator bar, der er stærk nok til at bære vægten af en fuld skovl.

Spanden

Spanden er den sidste del af rendegraver og er den del, der skovler jord eller rester, der skal flyttes. En pivot tilbydes mellem dipper stick og spanden til at lette bevægeligheden for spanden. For at øse op af jorden, er spanden flyttet mod dipper stick. På den anden side for at tømme spanden skal driftslederen opgive dipper stick. Spanden kan være manøvrerede ved hjælp af højre kontrol af førerhuset.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com