Sådan installeres en bruser dør, der ikke er niveau

April 18

Bruser dør installation er en forholdsvis nem proces. Det kan være frustrerende, men når tingene ikke passer ordentligt. En brusedøren, der ikke er niveau er ikke kun irriterende men kan beskadige badeværelsesgulvet. Omhyggelig opmærksomhed for detaljer når du installerer et brusebad dør at sikre, at døren kan udjævnes med mindre justeringer under installationsprocessen. Hvis dine vægge eller badeværelse gulv er radikalt ud af plumb, du har et alvorligere problem. I dette tilfælde er det bedst at kalde en professionel.

Instruktioner

•Measure området. Måle afstanden fra den ene væg til den anden. Standard længde er 5 fod. Måle højden. Standardhøjde for et brusebad døren er 64 tommer. Dog kan brusebad døren højder variere fra 57 3/8 inches til 75 3/8 inches.

•Klippe bunden og toppen spor med en nedstryger. Sporet skal være skåret ca 1/4 kortere end længden mellem væggene. Brug en gammel stykke træ til at skære spor for at undgå at beskadige gulvet.

•Indstil bunden spor først. Sætte en caulking sammensatte på karret afsats og fast sat bunden spor. Det er en speciel vandafvisende caulking til badeværelser. Caulking sammensatte fungerer som et segl, så det skal være meget stram. Fjern eventuelle overskydende caulking med en kniv.

•Undersøg bunden spor med et niveau. Hvis banen ikke er niveau, løft det og tilføje flere caulking sammensatte på lav spot. Indstille sporet og kontrollere niveauet igen. Hvis banen er stadig ikke niveau, kan du prøve at bruge en shim. Yderligere caulk er det første valg. En shim vil arbejde, men det kan ikke være vandtætte og du kan finde det grimme.

•Anbring sideskinner. Check med en plan for at sikre de er plumb. Markere deres position på væggen. Fjerne skinnerne og bore huller til skruer. Anvende caulking sammensatte om retningslinjerne. Interlock sideskinner med bunden spor og tryk dem i den caulking sammensat. Tjek med et niveau. Fastgør den øverste spor ved at skubbe den på sideskinner.

Hæng dørene. Placer rullerne i passende spor. Test af døren for at sikre, det virker. Hvis de ikke arbejde ordentligt, fjerne døre og justere rammen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com