Hvordan til at planlægge og forberede hjem landskabspleje

November 11

Hvordan til at planlægge og forberede hjem landskabspleje

Dit landskabsdesign kan betyde forskellen mellem at imponere dine gæster med bremse appel og gør dit hus skiller sig ud for alle de forkerte grunde. En afbalanceret design med et rimeligt forhold til hjemmets skala-funktioner er grundlaget for ethvert hjem landskabsdesign. Herunder forskellige mens gentage visse elementer, såsom farve og tekstur, skaber en interessant, samlet look til dit hjems ydre.

Analysere problemer og behov

Længe før du begynder at plukke ud planter eller gårdhave materialer, du har brug for en idé om, hvad du ønsker for din udendørs rum. Gå rundt din ejendom til at finde ud af, hvad du kan lide og hvad der skaber problemer. Erosion, manglende skygge, ujævnt terræn og dårlig dræning er eksempler på problemområder i landskabet. Tjek din ejendom fra forskellige vinkler, herunder fra på tværs af gaden, se hvordan din nuværende landskabspleje ser. Identificere de områder, der mangler bremse appel, synes ude af proportioner eller ikke passer til stilen i hjemmet. Beslutte, hvordan du vil bruge forskellige områder af værftet. Eksempler omfatter udendørs spisning, en børneleg område, havearbejde eller generelt underholdende. Vælg de områder, der bedst matcher hver aktivitet. Et sted, der modtager konstant sollys ikke er ideel til afslappende eller spisning, som du plejer at få en pause fra varmen. Omvendt vil ikke et skyggefuldt område fungere godt for haven veggies, der har brug for masser af sollys.

Vælg din funktioner

Holde den generelle formål i tankerne for hvert område, er du klar til søm ned præcise funktioner og planter, du vil medtage i design. Start med hardscape funktioner, såsom terrasser og højbede. Vælg placering og størrelse af disse funktioner. Markerer områderne med biologisk nedbrydelige spraymaling, giver mel, stakes eller en gammel haveslange i gården, sig dig en visuel at hjælpe med at planlægge de andre elementer. Når du vælger planter til at supplere hardscape funktionerne, overveje deres modne størrelse, ikke størrelsen planterne vil være når du køber dem. Planlægge enhver supplerende vand afsætningsmuligheder og udstyr du har brug for vanding, og overveje at indfødte planter spare på kunstvanding behov og er resistente over for lokale skadedyr og sygdomme. Identificere eksisterende udendørs elektriske kilder samt behovet for eventuelle ekstra ledninger og inventar til landskab belysning.

Lægge det på papir

En tegning af dit hjems ydre skala hjælper du tjekke saldo og andelen af din landskabsarkitektoniske funktioner. Tage målinger af dit hjem og din ejendom. Brug nettet papir til at gøre omfanget tegning lettere, eller undersøge gratis online landskab designprogrammer. Uafgjort i de funktioner, du vil føje til hjemmet 's udvendige, såsom terrasser og vand funktioner. Tilføj i planter der skal medtages for at hjælpe med at bestemme, hvor mange af hver type af planter du bliver nødt til at fylde rummet. Brug farvede blyanter til at angive farver af enhver blomster, du planlægger at inkludere for at hjælpe balance farve i plantning senge. Brug din tegning til at lave en materiale liste for dine projekter. Hvis du planlægger at bygge en terrasse dig selv ved hjælp af asfaltudlæggere, for eksempel, du kan beregne antallet af fliser skal du baseret på dimensioner i tegningen.

Ren skifer

Med dit landskabsdesign på plads, er du klar til at forberede dit uderum til renovering. Det er bedst at starte med en tom skifer til dit nye design. Omhyggeligt omgå enhver eksisterende landskabselementer, som du planlægger at holde, så de ikke får skadet. Klart ud snavs og gamle planter, at du ikke vil genbruge. Nedrive ethvert hardscape funktioner du ikke planlægger at holde, som gamle terrasser, hegn og løftede plantageejere. Rette eventuelle problemer, der forstyrrer din nye landskabsdesign, såsom ujævnt terræn eller dårlig dræning, før du begynder at plante og bygge nye hardscape funktioner.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com