Hvordan man kan lime sammen tidsplan 40 rør

November 12

Hvordan man kan lime sammen tidsplan 40 rør

Tidsplan 40 PVC rør er standardtypen af PVC kloak rør anvendes i boliger (anden typen er tidsplan 80, som har tykkere sider). Det kommer i forskellige diametre, spænder fra 1-1/2 til 4 inches, og det er sluttet sammen ved hjælp af PVC primer, cement og en kobling, der kommer i en række forskellige vinkler (30, 45, 60, 90 eller 180 grader). Tee koblinger er også tilgængelige til at tilslutte sig et stykke PVC-rør til et andet. Når cementen har tørret, er leddet så stærk og sej som enhver anden del af kloakledning.

Instruktioner

•Mark tidsplan 40 PVC-rør på det punkt, hvor et andet stykke skal være knyttet til den. Skære igennem røret ved mærket ved hjælp af en håndsav eller nedstryger. En ranke cut, bruge en power saw eller gering sav. Gøre cut straight. Skrab off enhver plast fragmenter og grater fra cut røret ender ved hjælp af en håndværker kniv.

•Applicer PVC primer omkring ydersiden af røret ende. Prime indersiden af en PVC-kobling. Sørg for, at koblingen er den samme diameter som røret. Vent 20 sekunder, mens primeren tørrer.

•Applicer PVC cement (lim) til en inde i slutningen af koblingen samt rør slutningen. Hurtigt skubbe cementeret slutningen af kobling til rør-ende. Hold på plads til 20 sekunder at lade cementen tørre.

•Measure og klippe et andet stykke af PVC rør til den ønskede længde. Fjern eventuelle grater. Anvend PVC primer omkring én ydersiden slutningen. Vent 20 sekunder til det tørre.

•Applicer PVC cement til de resterende inde i slutningen af koblingen og omkring PRIMES slutningen af det andet stykke rør. Hurtigt skubbe cementeret pipe ende i koblingen og hold på plads til 20 sekunder.

Tips & advarsler

  • PVC cement tager kun et par sekunder til at tørre, så gælder det for PRIMES rør og koblinger, kun når du er klar til at forbinde fælles sammen.
  • Bære øjet briller, når savning gennem PVC rør.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com