Fjer Duster rengøring

November 12

Fjer støveklude arbejde ved at skabe statisk, der efterfølgende opfanger støv. Mens støveklude skal behandles med nogle pleje, er de ikke så skrøbeligt, som du måske tror; efter alle var fjerene engang på fugle, hvor de blev udsat for alle former for betingelser. Rutinemæssig vedligeholdelse og lejlighedsvis vask vil holde din fjer duster i prime stand.

Rutinemæssig vedligeholdelse

Du vil forlænge levetiden på din fjer duster og mindske hvor ofte skal du vaske det af regelmæssigt opretholde det. Hver gang du bruger duster, tage det udenfor og ryste det energisk for at fjerne så meget støv som muligt. Mellem bruger, gemme det ordentligt for at holde fjerene i topform: tørt og luftigt. Gøre hvad der passer bedst til dig; indstillinger omfatter hængende duster af dens håndtag eller står det oprejst i en vase eller krukke.

Vask en fjerkost

Hvis du ryste ud støv efter hver brug og gemme det ordentligt, skal din fjer duster vaskes kun én eller to gange om året; generelt, vaske det, kun når det bliver beskidt nok at fjerene begynder at få filtret eller Hvornår duster opfanger noget andet end støv (såsom møbler polsk rester, mad eller væske af enhver art). Der er et par vigtige ting at huske når du vasker din fjer duster: bruge varmt vand, mild sæbe (f.eks. skålen vaske eller baby shampoo) og en blid hvislende bevægelse. Det er vigtigt at skylle grundigt; sæberester vil forårsage fjer til at tiltrække og klamrer sig til snavs, og du bliver nødt til at vaske duster meget oftere. Husk, du arbejder med fjer, så sørg for du tørre duster grundigt. Presse ud af den overskydende vand, så Ryst duster kraftigt. Lad det lufttørre ved at hænge den op og ned eller stående i en vase eller krukke; Når det er næsten helt tørt, fnug fjer med en føntørrer på sin laveste indstilling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com