Hvordan at vælge træ persienner

November 13

Hvordan at vælge træ persienner

Træ persienner giver en skræddersyet look til dit hjem og fås i mange træ nuancer og lamel størrelser. Picking de træ persienner, der er bedst for dit hjem område er ikke svært. Farvevalg, decor stil og vindue der dækker behov i rummet alle afgøre, hvilken type af træ blinde er bedst nemlig vinduer i dit hus. Blinds beskyttelse af personlige oplysninger til dit hjem, isolering mod støj og vejr ekstremer og tillade dig at kontrollere mængden af sollys, der kommer ind i rummet på forskellige tidspunkter i løbet af dagen.

Instruktioner

•Measure din windows for træ persienner. Brug et målebånd til at beregne den højde og bredde nødvendigt for hvert vindue og skrive det. Mange store eller utraditionelle størrelser Vinduer skal have skræddersyede blinds skåret til at passe. Check med forskellige mærker, fordi ikke alle af dem tilbyde de samme størrelser og du kan muligvis finde en, der har din størrelse. Overvej ekstra omkostninger, hvis du skal bruge dem skræddersyede.

•Indstil om du vil vinduet blinds for at blande sig med væggene i dit hjem eller om du vil have dem til at matche de møbler i værelset. For eksempel, hvis du har kirsebærtræ i rummet, kan du beslutte at købe blinds i en kirsebær skygge til yderligere fremhæve møblet. Andre vil måske træ blinds for at blande sig med farven på væggene, ved hjælp af malet eller bejdset træ persienner til at matche en taupe, off-white eller andre neutrale væggen farve. Dette minimerer udseendet af blinds og trækker øjet til andre funktioner i rum, som et smukt maleri, pejs eller andet brændpunkt.

•Pick bredde af din lameller. Bredere lameller gøre persienner mere mærkbar og arbejde godt på store vinduer, herunder dem med en visning eller Lamelgardiner. Smalle lameller tillade blinds at blande effektivt med resten af væg farve og er en mere traditionelt udseende.

•Vælg imiteret træ persienner der er typisk lavet af vinyl, hvis rummet har en masse fugt til tider, såsom et badeværelse eller en lille køkkenområde. Fugt kan warp træ persienner og anbefales ikke til denne type af område.

•Kontrollér de indstillinger, der er vigtige for dig. Producent af træ blinds kan ikke give skjulte ledningen eller andre ledningen muligheder. Hvis du ønsker en fjernbetjening funktion, kan tilt-kontrol være en mulighed mens andre funktioner, såsom motoriseret lukker når temperaturen ændre, ikke er tilgængelige i træ blinds.

•Look på vinduet, hvor du ønsker træ persienner. Hvis vinduet er stor, har en smuk udsigt eller dækker en glidende dør på terrassen, kan du beslutte at vælger Lamelgardiner til at give en moderne eller moderne look til den rude område.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com