Hvordan man laver en skab døren for en lille reol

November 13

Små reoler kan vises uorganiseret og rodet, hvis de gemmer bøger i forskellige størrelser, farver og tykkelser. Et skab døren for en lille reol hjælper med at dække de forskellige bøger og varer, der opbevares på hylden til at undgå en rodet look. Gør et skab døren for en lille reol er en enkel proces, der kan gøres inden for et par timer og vil give års opbevaring brug.

Instruktioner

•Measure bredde og højde på reolen, ved hjælp af et målebånd og en blyant til at nedskrive de korrekte målinger. Du skal bruge disse målinger til at gøre en skab dør, der dækker hele reolen ramme.

•Sæt træ du har valgt at bruge til dit skab dør ned på en flad overflade. Brug de to målinger fra det forrige trin til at tegne et rektangel på træ, ved hjælp af en blyant og lineal. To parallelle sider skal være lig bredden af reolen, mens de resterende parallelle linjer skal være lig med længden af reolen.

•Klippe ud af kabinettet døren bruger en tabel saw. Følg blyant linjer du trak i det forrige trin, så du får en ensartet og endda klippe. Sandpapir kanter og flader af kabinet døren, så du ikke får splinter eller sprækker, når installation og brug af kabinet døren.

•Brug et målebånd og blyant til at markere dimensionerne af støbning og trimning du ønsker at tilføje til kabinet døren, hvis det er relevant. For eksempel, måtte du ønske at placere kun en 20 af 15 tommer rektangel af støbning på en 30 af 20 tommer skab dør. Skære støbning ved hjælp af tabel saw efter mærker du har lavet, og sandpapir kanterne kort. Anvende en linje af træ lim på bagsiden af støbning, og Placer det på kabinettet døren. Nail molding til kabinet døren. Hammer søm på støbning hvor der er plads til dem, ikke på de dekorative dele.

•Applicer et lag eller to af maling eller pletten til skab dør og støbning, så farven passer bogreolen. Brug en pensel til at anvende pletter eller maling. Afhængigt af farven på malingen, flere frakker muligvis bedt om at få en solid look. Lad kabinet døren tørre før anvender yderligere lag eller fortsætte til næste trin.

•Divide siden af kabinettet døren i tre sektioner, og sted to hængsler jævnt blandt de tre sektioner. Hængslerne skal placeres på siden af døren, der vil ansigt indad engang installeret i bogreolen, så de ikke forstyrrer støbning på forsiden af kabinettet døren. Tage én skrue, og skru den ind i døren gennem en af små skruehullerne i hængslet. Fortsætte dette trin, indtil alle hængsler er sikker på døren.

•Hold kabinet døren op til bogreolen. Tage en 1/4-inch skrue og skruetrækkeren. Installere hængslet på samme måde som hængsler på døren, ved hjælp af de små huller på hængslerne til installation skruer.

Tips & advarsler

  • For konsistens, Vælg at bygge dit skab dør fra en træsort, der er identiske eller lignende på reolen er lavet af træ. Hvis kroppen af reolen er skjult i din indretning, kan du vælge enhver type af træ.
  • Fastgør hængslerne til døren først i stedet for bookshelf at sikre kabinet døren får det maksimale støttebeløb fra hængslerne. Desuden sikrer vedlægge hængslerne til døren først at skab døren får knyttet jævnt og lige.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com