Hjem produkter til Kill haven Bugs/bladlus

December 10

Hjem produkter til Kill haven Bugs/bladlus

Bladlus er blandt de mest almindelige have skadedyr. De kan skabe alvorlige skader på planter når venstre ubehandlet, ved at suge saft fra plante blade, forårsager dem til at blive beskadiget og dø. Svær bladlus angreb kan oprette overskydende stress for anlægget, forårsager hæmmet vækst, lavere høsten udbyttet og selv plante død. Hjemmelavet behandlinger for bladlus er også ofte effektive til andre typer af have skadedyr.

Olie

Du kan gøre olie spray dig med rapsolie, opvaskemiddel og vand. Tilføj to spiseskefulde af rapsolie til en liter vand i en sprayflaske. Tilføj to dråber opvaskemiddel. Ryst blandingen godt før sprøjtning planterne grundigt, at tage sig til at dække undersiden af plante blade. Olie vil tilstoppe porerne af bladlus og andre haven bugs, forårsager dem til at dø.

Opvaskesæbe

Bland to spiseskefulde af opvaskesæbe med en liter vand i en sprayflaske. Spray planter overalt, herunder på undersiden af bladene. Opvaskesæbe vil vaske den voksagtige rest af bugs og klæbrig indholdet af bladlus, forårsager dem til dehydrerer og dør. For en økologisk indstilling, bruge fosfatfri opvaskesæbe.

Tomat blad

Sættetid to kopper hakkede tomat blade i to kopper vand. Stamme ud tomat blade efter 24 timer og sted blandingen i en sprayflaske. Spray direkte på blade af planten. Tomater er medlemmer af natskyggefamilien og toksiner i bladene vil dræbe mange haven bugs, herunder bladlus. Den fortyndede blad spray er ikke giftigt for mennesker, men det er stadig bedst at vaske alle grøntsager og frugter før du spiser dem.

Alkohol

Du kan gøre alkohol sprays ved hjælp af en eller to kopper af sprit med en kvart af vand. Test dine planter på forhånd for at sikre der ikke er en bivirkning. Spray dit anlæg rigeligt med alkohol spray hvis der er nogen komplikationer med planten. Spray dit anlæg med alkohol spray hver uge eller to til at dræbe alle mulige fejl og skadedyrsangreb.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com