Hvad ildslukker bliver sat ud et fedt brand?

November 14

I tilfælde af et fedt brand, skal du bruge den korrekte type ildslukker. Brug af forkert type ildslukker kunne skabe en langt værre situation og undlader at slukke ilden.

Typer af brandslukkere

Der er mange typer af brandslukkere, hver designet til at slukke en bestemt type af brand. Den mest almindelige type ildslukker findes i private hjem og virksomheder er ABC tørt kemisk ildslukker. Denne ildslukker er sikker at bruge på fleste af brande. Hvert bogstav i typen angiver, hvilken type brand ildslukker er designet til at slukke.A - papir, træ, pap, de fleste plastB - benzin, Petroleum, fedt, olieC - elektrisk udstyr, apparater, ledninger, afbrydereD - oftest bruges i kemiske laboratorier. Det har nogle hjem applikationer.

ABC type ildslukker kan bruges på nogen af de anførte for A-B-C typer materialer. Dette er også kendt som en "alle formål" ildslukker.

Bedste ildslukker til et fedt brand

Et tørt kemisk klasse B ildslukker er designet til at slukke fedt brande. Denne klasse også falder i ABC klasse ildslukker. Ud over de tørre kemisk ildslukker er der en kuldioxid (CO2) ildslukker. Klasse B CO2-ildslukker er også effektiv på fedt brande. De fleste ildslukkere fundet i hjemmet er tørt kemisk brandslukkere.

Ildslukker rating

De numeriske rating på en klasse B ildslukker angiver det omtrentlige antal kvadratfod af flamme enheden kan slukke.

Forkert ildslukkere

Brug aldrig en vandbaseret ildslukker på et fedt brand. Disse ildslukkere vil ikke kun undlade at slukke flammerne de kan forårsage brand at udbrede og intensivere. Skal du bruge kun et tørt kemikalie CO2-ildslukker i et fedt brand.

Brand sikkerhedsregler

Når du bruger en ildslukker på et fedt brand, eller enhver anden form for brand, bør du holde et par gode råd om sikkerhed i tankerne. Altid kæmpe brand med ryggen til en flugtvej. Hvis branden bliver for stor, eller truer med at blokere din flugt, bør du straks forlade bygning eller struktur. Et fedt brand kan sprede sig hurtigt, være parat til at gøre en hurtig exit bør dette ske.

Sådan fungerer en ildslukker

Når du bruger en ildslukker, skal du huske P.A.S.S. P (trække stiften). En (sigter mod bunden af flammen). S (squeeze udløseren). S (feje side til side). Langsomt forhånd på flammerne, skubbe dem tilbage som du bevæger dig fremad.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com