Senecio blå kridt plante pleje & vedligeholdelse

November 16

Senecio blå kridt plante er medlem af familien kaktus og bruges ofte som et groundcover, men det kan også dyrkes indendørs. Bladene er en blå grøn farve og er tæt pakket sammen. Det producerer blomstrer, der er guld eller hvide i farven og ofte blomstrer gentagne gange.

Generel pleje

Plante en Senecio blå kridt plante i et område eller en gryde der har veldrænet jord. Hvis plantning i en gryde kan du tilføje et lag af småsten eller grus i bunden af potten før du tilføjer jord til støtte i dræning. Bruge mulden generelle formål eller en, der er mærket som værende en kaktus mix. Det kan også plantes i en sandjord, når udendørs.

Senecio blå kridt planter tåle tørke ganske godt, så de ikke kræver en stor mængde vand. Bruger for meget vand kan føre til root rot og andre problemer. Vanding når ugen er generelt nok, men du bør altid tjekke jorden først for at sikre, at det ikke er stadig fugtig før vanding igen.

Find anlægget i et område, hvor den får fuld sol eller kun delvis skygge. Disse planter er giftige for gården dyrene så undgå beplantning i et område, hvor heste eller køer kan strejfe. Kulde kan forårsage skade eller endda døden til anlægget. Holde planterne i live i de koldere måneder ved at flytte indendørs eller dække med et lag barkflis eller fyrrenåle.

Gødskning er ikke nødvendig med dette anlæg, men hvis du foretrækker at gøre det skal du bruge en mild allround formel. Tilføje organisk kompost som fyrretræ bark eller gødning er også en mulighed med udendørs planter.

Formering

Du kan udbrede en Senecio blå kridt ved hjælp af blade eller stammer stiklinger. Skær et blad på en længde på 6 inches og dyp det til en rode hormon før plantning det i en sandet jord, der er løs og godt drænet. Holde jorden fugtig, men ikke alt for fugtigt. Når rødder vises i 6 til 8 uger anlægget er etableret og kan plantes udendørs eller i en større beholder.

Skære en stilk 6 til 8 inches lang og dyp i en rode hormon før du placerer det i en kølig tør placering at indrømme den afskårne ende afstumpede. Dette vil forhindre rådnende før rødder er etableret. Når opskæring er klar plante i en jord, der svarer til moderplanten og holdes fugtig, men ikke våd. Placer planten på et område, hvor den kan modtage 8 til 10 timer af naturlige eller kunstige lys hver dag.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com