Hvordan til at undervise badeværelse sikkerhed til børn

December 12

Ifølge hjem sikkerhed Rådet, en nationale nonprofit organisation dedikeret til at forebygge hjem-relaterede skader, indtræffer gennemsnitligt 20.000 dødsfald og 21 millioner lægebesøg derhjemme hvert år som følge af ulykker. Når det kommer til badeværelse sikkerhed, ved de fleste voksne skridt at tage for at gøre badeværelser sikrere for børn, som ikke efterlader børn alene i badekarret og installation sikkerhedslåse på toiletsæder. Stadig, børn bør undervises badeværelse sikkerhed for at de klart forstå, hvorfor sikkerhedsforanstaltningerne er på plads. Den bedste måde at lære et barn er at gøre hver lektion sjov og engagerende nok så at de vil huske det når du ikke er til stede.

Instruktioner

•Kontrollér eller købe farverige barn sikkerhed plakater, der indeholder billeder, der viser badeværelse poster der er farligt for børn. For eksempel kan billeder af medicinflasker eller andre farlige genstande være blandet med billeder af legetøj på plakaten. Spørge barnet elementer, som er sikker og sjov at lege med og forklare, hvorfor de andre punkter er ikke.

•Teach børn til at kigge efter breve "H" og "C" på vand vandhaner, eller Vis dem som man tænder på det varme vand og fortælle dem at altid vende på den anden først. Som du viser dem vandhaner, kan du forklare, at tænde for det varme vand først kan få dem til at blive alvorligt forbrændt. Som du teste deres badevandet med din arm eller albue før den tillader dem at komme ind, kan du forklare den passende vandtemperatur for badning.

•Visit barn sikkerhed websites. Mange har online quizzer, spil og aktiviteter, der fremmer små børn til at tænke hjem sikkerhed og aktivt kontrollere for at se om der er sikkerhedsprocedurer på plads.

•Practice ordentlig badeværelse sikkerhedsprocedurerne i lyset af dine børn og forklare, hvorfor du tager visse sikkerhedsforanstaltninger. Forsikringsgivere laboratorier har udviklet en "Begå et minut" hjemmeside med tips om generelle hjem sikkerhed. Et sådant tip rådgiver forældre til at installere skridsikre måtter eller strimler i badekar og bruser. Installere dem foran dine børn præsenterer en mulighed at forklare, hvorfor dette er vigtigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com