Sådan reparation Metal døre

November 17

Ståldøre er et holdbart og attraktivt alternativ til traditionelle trædøre. De er lavet af plader af stål svøbt omkring en isolerende skumkerne. Mens ståldøre er stærke og holdbare, er de modtagelige for buler og skrammer som mennesker ind og ud. Snarere end erstatte hele døren, kan boligejere spare penge ved at reparere disse buler, selv. Døren kan være efterladt på stedet under dette projekt, og der kræves kun grundlæggende værktøjer og forsyninger.

Instruktioner

•Sand væk maling omkring bule eller beskadigede område. En tung sandkorn sandpapir vil fungere godt, selvom en boremaskine med en wire wheel bit kan producere hurtigere resultater, især på store buler. Fortsætte slibning indtil alle maling og primer inden for bule og på den omgivende overflade er blevet fjernet.

•Purchase en auto kroppen fyldstof fra en automotive levering butik. Dette produkt er almindeligvis omtales som Bondo, efter en populære mærkenavn version.

•Mix din auto body fyldstof på et stykke affaldstræ eller pap. Fyldstof består af både en resin og hærder, der skal blandes efter anvisningerne på pakken. Blend disse materialer grundigt ved hjælp af din spartel.

•Spread et tyndt lag af fyldstof på tværs af bule og det omkringliggende område, brug din spartel. Vent et par minutter i dette første lag til at begynde at indstille, derefter anvende et andet lag. Fortsæt denne proces for at anvende tynde lag, indtil den lappet område er lidt højere end overfladen rundt om den.

•Wait en time til fyldstof til tørre, før du fortsætter. Brug en bøde-grus sandpapir til sand området glat. Arbejde langsomt at undgå over slibning. Prøv at blande det lappet området i den omgivende overflade i form af tekstur og "højde."

•Brug et vakuum med en slange vedhæftet fil til ren væk alle slibning støv fra området lappet. Følge op med en tack klud til at fjerne små støvpartikler, der kan tilbage.

•Prime patch med en akryl latex primer. Når primeren er tørret, male det reparerede område med en akryl latex maling til at matche resten af døren. Hvis du har repareret et stort område, kan du nødt til at male hele døren for at opnå en ensartet finish.

Tips & advarsler

  • Overveje at dække buler og skader i bunden af døren ved hjælp af en metal kickplate. Disse enheder skrue ind i døren, tilbyder beskyttelse samt en attraktiv finish.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com