Hvordan man Wire en HVAC-termostat

December 13

HVAC-termostater afhænger dit hjem individuelle HVAC-systemet for at kunne fungere. De virker lige så godt med lav eller linje spænding ledninger. Når temperaturændringer, termostaten sender signaler til HVAC-udstyr. Signalerne fortælle at udstyr til at tænde eller slukke. Læs disse tips til at lære hvordan man wire en HVAC-termostat i dit hjem.

Instruktioner

•Locate en indervæg tæt på midten af huset hvor du kan installere HVAC-termostat. Bruge isoleret skruetrækkere til at vedhæfte boksen af termostaten på væggen. Fisk-kablet gennem boksen. Spænd kablet ved hjælp af kabel klemmer.

•Sæt en lav spænding transformer til siden af boksen termostat. Tilslutte strømkablets hvide og sorte ledninger til transformer's sorte ledninger. Bruge en ledning stik for at tillægge en grundstødning grisehale grundstødning ledninger.

Uddelingen den modsatte ende af jordforbindelse spiralantennen til jordforbindelse skruen i boksen termostat. Fisk ledninger fra HVAC-termostat og transformer gennem termostaten. Deltag ledninger efter HVAC termostat fabrikantens specifikationer.

•Drej på magt. Test udstyr for at sikre, at det fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Inspicere alle apparater og udstyr, før du begynder enhver installation job.
  • Medmindre fabrikantens anvisninger angiver et apparat er sikker at bruge i våde områder, brug ikke elektrisk udstyr i nærheden af vand.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com