Hvad er Gold flamme Honeysuckle?

November 18

Goldflame Gedeblad eller Lonicera x heckrottii, er en busk-lignende vining plante, der er kendt for sin søde lugt og unikke løv. Selv om navnet tyder på, at blomstrer på dette anlæg kan være gul, er de faktisk en levende rød. Denne hybrid honeysuckle tilbyder gartnere et nyt alternativ til en gammel favorit busk.

Planteegenskaber

Goldflame Gedeblad blev skabt af hybridizing L. sempervirens og L. Americana, to andre sorter af planten. Det er kendetegnet ved sin hurtige vækstrate og busk-lignende udseende selv om teknisk anlæg er en vinstok. Bunden af denne kaprifolier er meget woody i udseende og den samlede højde på modenhed vil afhænge af flere faktorer, herunder miljøet og voksende betingelser såvel som hvorvidt planten har en base på vin på.

Hårdførhed

Denne særlige type af kaprifolier kan dyrkes som langt mod nord som USDA zone 5, og det er muligt at plante det i zone 4 områder, der oplever varme sommermåneder. I kolde klimaer kan denne flerårige vinstokke ikke komme tilbage, hvis rodsystemer fryse for hårdt. Indpakning i bunden af anlægget er anbefalet i koldere klimaer sikre, at planten lever gennem vinteren. Selv om det er følsomme over for kulde, Goldflame Honeysuckly vokser hurtigt og kræver minimal pleje i den varme sæson.

Blade og frugt

Goldflame Gedeblad er dybt medium grønne farvede blade, der er aflange i form. Dette er en løvfældende plante, og i efteråret bliver bladene bliver gule og falder til jorden. Blomster af denne plante har lyse rød i farven, piglignende kronblade, der åbner til en gul center. Bær af anlægget er også røde i farven og anses ikke for egnet til menneskeføde. Men fugle og gnavere typisk spiser bær.

Ordentlig pleje

Goldflame Gedeblad er en meget fleksibel plante og vil trives i de fleste jordtyper. Det foretrækker fuld sol eller delvis skygge og bør modtage mindst fem til seks timers direkte sollys hver dag. Vanding denne plante anbefales dagligt ret efter omplantning men når det er fastslået, ugentlige vanding er typisk tilstrækkeligt, medmindre din særlige klima er meget varme og tørre. Meldug, som vises som et hvidt støv på bladene, kan påvirke denne særlige række kaprifolier og pleje bør tages til at spotte denne potentielt dødelige spørgsmål før det spreder. Behandling af anlægget med et svampemiddel, beregnet til denne plante sygdom bør hjælpe hvis problemet er plettet tidligt nok.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com