Hvordan til at klemme en brudt foråret på en garageport

November 19

Garage døre brug enten strække fjedre på hver side af døren eller torsion fjedrene, der rider på en aksel over døren. Uundgåeligt bryder en foråret på det mest ubelejlige tidspunkt. Torsionsfjedre kan midlertidigt fastsættes af fastspænding foråret med en klemme. Selv om dette er en nyttig midlertidig løsning, skal ekstrem sørges for at undgå skade. Fjedre løfte vægten af garageporten, og derfor er under ekstreme spændinger. Torsionsfjedre kræver særlige massivt stål snoede søjler til vind foråret spændinger. Dette er en reparation, at du skal ansætte en professionel, hvis du ikke er 100 procent komfortable gøre selv.

Instruktioner

Fastspænding foråret

•Luk garageporten og lås døren. Hvis du har en garage døråbner, oplukker netledningen fra stikkontakten i loftet. Låse et par af skruestik greb over den forreste kant af døren spor over den anden roller. Kæberne af skruestik greb vil sidde over toppen af rullen som en ekstra lås til døren.

•Indstil op en trappestige under området af brudt torsion foråret. Løsn de sæt skruer på de snoede kegle af brudt foråret med en 3/8-inch skruenøgle. Den snoede kegle er slutningen af foråret peger på døren spor. Foråret har ingen spændinger, hvis det er brudt. Ikke løsne den snoede kegle på en ubrudt forår.

•Fjern de to fastholde møtrikker på foråret klemme. En foråret klemme ligner en meget lille u-form lydpotte klemme. Forår klemmer er tilgængelige på hjem forbedring Centre. Tag samlerammen, som "U" del af lejrene indsætter i. Indsæt kniven af en flad-head skruetrækker i mellem brudte coil og første ubrudt spole af foråret på den ende, der tillægger midtpunkt.

•Anbring skruetrækker 6 inches bag pause i spolen. Lirke spolen apart, som du kan indsætte ene ende af foråret klemme mellem de to spoler. Klemmen gevindende skulle leve uden for foråret. Fjerne skruetrækkeren og indsætte det mellem den brudte spole af snoede kegle slutningen af foråret.

•Skub snoede kegle sidst på foråret over til den anden foråret halvdelen. Manøvre anden enden af foråret klemme i mellem brudte spolen af snoede kegle halvdelen mens nysgerrige spolen apart med skruetrækkeren. Fjerne skruetrækkeren, når foråret klemme er fast inden for brudt spolen.

•Sæt samlerammen over de to ender af foråret klemme og tråd to fastholde møtrikker på foråret klemme. Spænd på fastholdelsesfaktorer nødder med en 7/16-inch topnøgle. Dette sikrer samlerammen tæt mod foråret spoler og trækker foråret klemme tæt mod spolerne.

Sikring af døren kabler

•Undersøg kabler hvor de passer over trommer på hver ende af torsion aksel. Trommer er de store hjul ved siden af sporet på torsion aksel. Hvis du har en to fjedersystem, bør kablerne stadig være på tromlen. Det anden foråret holder nok spænding til at holde kablerne sikkert. Gør ikke nogen justeringer til tromler eller kabel på et to foråret system. Hvis du har kun et en fjeder systemet, chancer er at kablerne er off trommer. Placer trappestige under den venstre tromle.

•Løsn sætskruer sikre kablet tromle til torsion aksel med en 3/8-inch skruenøgle. Trække enden af kablet mellem bagsiden af tromlen og væg. Rotere tromlen så den slot for kablet er peger opad. Indsæt enden af kablet i slot på tromlen. Der er en knop i slutningen af det kabel, der passer ind i indvendigt kant af slot til secure kablet. Rotere tromlen mod dig til at stramme kablet. Sikre, at tromlen mod slutningen beslag. Forstå tromlen og trække mod dig, mens du strammer de sæt skruer.

•Hold tromlen til at holde kablet stram. Låse et par vice greb over toppen af akslen med håndtag af skruestik greb hvilende mod væggen over akslen. Dette vil låse torsion aksel på plads og holde kablet stram.

•Flyt trappestige til højre for døren. Løsne sæt skruer på højre side drum og fastgør kablet på samme måde som til venstre. Hold tromlen stramme at stramme kablet og sikre tromlen i sted med de sæt skruer. Flytte trappestige under den snoede kegle af brudt foråret.

Tilføje fjederspændingen

•Mark en linje hele længden af foråret med en tyk fedt blyant eller spraymaling. Som du vinden foråret, vil denne linje vise dig hvor mange vendingerne er om foråret. Når snoede foråret på en 7-fods dør, du syv omgange. Otte-fods høje døre kræver otte omgange.

•Sæt en stål snoede bar ind i hullet på den snoede kegle opad. Trække op på linjen snoede, indtil du kan placere den anden snoede bar ind i det næste hul. Trække den første snoede bar ud af den snoede kegle, når den anden bar er sikkert i det andet hul.

•Øge den anden snoede bar indtil den næste hul i den snoede kegle vender opad. Indsæt den gratis snoede bar i hullet sikkert. Fortsæt denne winding, indtil du har det rette antal lodrette streger på foråret for antallet af ture er nødvendige. Maling eller fedt blyant linje du lavet vandret på foråret vil skabe horisontale linjer, når du vind om foråret. Hver tur i foråret tilføjer spænding, som du vil føle når snoede. Hold snoede sikkert når snoede fjedre.

•Hold winding fast ind i hullet på den snoede kegle med hånd, når det nødvendige antal linjer er om foråret. Spænd sæt skruer på de snoede kegle med en 3/8-inch skruenøgle til at sikre foråret til torsion aksel. Langsomt frigive din greb på linjen snoede, og fjerne den snoede bar fra kegle. Udspænding skruestik greb fra torsion aksel.

•Flyt trappestige ud af den måde, og fjern skruestik greb fra døren spore. Låse garageporten eller Tilslut netledningen garage døråbner tilbage til loftet outlet.

Tips & advarsler

  • Dette er en midlertidig reparation. Kalde en service professionelle til at erstatte brudt foråret.
  • Du kan ikke klemme Trækfjedre.
  • Torsionsfjedre har nok spænding til at løfte en garageport, der er mindst 150 lbs. Du skal være helt trygge, gør dette projekt eller kalde en professionel for at servicere garage døren forår.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com