Hvorfor er der huller i midten af dryp pander til brændeovne?

November 20

Hvorfor er der huller i midten af dryp pander til brændeovne?

Dryp pander er de konkave metal diske, der ligger under spolen på din el eller gas komfur, selvom de er mere almindeligt forekommende på elektriske ovne. Disse dryp pander vil fange fødevarer udslip og andet snavs, men et lille hul i midten af hver spildbakkens tillader mad at falde gennem komfur nedenunder.

Forebyggelse af skovbrande

Dryp pander tillade madrester til at falde fra toppen af ovnen. Dette skubber mad fra de elektriske spoler. Uden spildbakkens hul, maden ville simpelthen pool og bunke i gryden og i sidste ende ville nå spole hvor det ville brænde og starte en brand. Dryp pander også forhindre vandet fra pooling i dryp pander, som kunne forårsage en elektrisk kort eller chok. Spildbakkens skubber mad og vand langt væk fra spolerne hvor det er mindre tilbøjelige til at starte en brand, elektrisk stød eller en kort.

Coil Installation

De fleste typer af ovne har dryp pander med to huller, et placeret i midten og en offset i en af siderne. Dette hul er designet til at tillade brænderen for at sætte direkte ind i ovnen. Dette gør det muligt at trække sig ud spolen til at fjerne de beskidte drypbakken.

Camping brændeovne

Nogle typer af gas camping brændeovne har en rektangulær spildbakkens, som du placerer på toppen af gas brænder. Hul i midten giver flammen til at nå gennem drypbakken, mens gryden giver en platform for mad, pot eller panorere for at hvile på samt fange eventuelle madrester og drypper, der ellers ville slukke for at flamme eller beskidt området.

Rengøring under dryp pander

Fordi maden kan dryppe under en standard køkken komfur toppen, du bliver nødt til at forstå, hvordan man lift komfuret top op at rengøre under det. Du har to muligheder: at fjerne hele komfuret top for en grundig rengøring eller at fjerne hver spildbakkens til spot ren små områder. Hvis du vil fjerne drop pander, lad komfur køle helt før at lokalisere, hvor brænderen tillægger komfuret og trække spolen lige ud af den vedhæftede fil. Fjerne drypbakken og rengøre under komfur. For at fjerne det hele komfur, skal du fjerne alle brændere og dryp pander før wedging en skruetrækker mellem komfur øverste læbe og ovnen og trække det lige op. Nogle ovne kræver du at trække komfur frem fra ovnen, før du kan løfte det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com