Hvordan til at fjerne urinen lugt fra Subflooring

December 14

Hvordan til at fjerne urinen lugt fra Subflooring

Næsten hver hund eller kat ejeren vil skulle beskæftige sig med en pet plet på et tidspunkt i gang. Det tager kun en ulykke at jord undergulvet. Om undergulvet er træ eller beton, vil det udsende lugt, selv om den overliggende løber er shampooed. Undergulvet skal ideelt set rengøres, efter gulvet er blevet fjernet for udskiftning, men det kan også blive renset gulvtæppet er stadig på plads. Undergulve skal altid behandles for pet pletter før installere nye gulve.

Instruktioner

•Purchase en enzym-baseret pet pletten rengøringsmiddel som naturens mirakel eller Out!. Disse produkter indeholder enzymer, der bogstaveligt talt spiser bakterier og organiske komponenter i urinen--bakterier og organiske komponenter i urinen forårsager lugt.

•Pour rengøringsmiddel direkte på pletten og umiddelbar området omkring pletten. Hvis du har en cirkulær plet, der er 4 inches i diameter, hæld løsningen over et område med en 6 - eller 7-tommers diameter. Hvis du ikke arbejder med nøgne undergulvet og strømmer gennem tæppe og pude, være ekstra generøse at sikre, at undergulvet er mættet.

•Wait for fem til 10 minutter, så løsningen til at mætte undergulvet.

•Sæt plastfolie over hele webstedet af pet urin pletten, som stadig skal være fugtig med løsningen. Hvis flere strimler er forpligtet til at dække hele pletten, Sørg for at overlappe stykker af plast.

•Tape kanter af plast wrap på cement eller træ undergulvet ved hjælp af gaffatape. Hvis du har brugt flere stykker af plast, også placere en stribe tape langs sømmen hvor de to stykker af plast overlapper.

Hvis du forsøger at fjerne lugt fra undergulvet med gulvtæpper stadig på plads, tape plastikfolie på tæppet (som du ville gøre med nøgne undergulvet), og derefter placere en flad, tung objekt (et leksikon, en telefonbog, et stykke træ med en vægtstang på toppen, etc.) på toppen af plastfolie for at forhindre fugt fordamper.

•Wait 24 timer og derefter gentage processen. For meget genstridige pletter, kan en tredje gentagelse være nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Området skal fortsat være fugtigt for en periode af tid til at tillade enzymer til at forbruge de økologiske lugt-forårsager elementer i pet pletten. Dette er grunden til, at du skal lægge plastfolie over området, da det vil forhindre den rengøringsmiddel fordamper.
  • Nogle enzym-baseret pet pletten rengøringsmidler kommer i form af en pasta i stedet for væske; nogle mennesker finder det lettere at arbejde med en pasta på en nøgne undergulvet, men pasta er ikke særlig effektivt på tæpper.
  • Sort lys kan bruges til at finde pet pletter.
  • Straks blotting en pet pletten i øjeblikke, når det sker kan forhindre urinen fra at nå undergulvet.
  • Spot test pet rengøring løsning på en inconspicuous område af tæpper, hvis du behandler undergulvet gennem en eksisterende tæppe. Påfør en lille mængde af løsningen til gulvtæppet, vente 24 timer, og derefter kontrollere for at sikre, at misfarvning ikke er sket. Skader forårsaget af rengøring løsninger er sjældne, men det er bedre at være forsigtig.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com