Hvordan man dyrker Californien Sycamore træer fra frø

December 14

Californien sycamore eller Platanus racemosa, forekommer naturligt langs åer, floder og søer over store dele af Californien og det nordvestlige Mexico. Det er en stor arter, der ofte Topper 100 fødder i højde, med en tyk, forgrenede trunk toppet af en spredning krone af dybt fligede blade. I foråret producerer træerne en afgrøde af underspillet, lysegrønne blomsterstande, der senere udvikler sig til sfæriske, dinglende frø bolde fyldt med små, mørke-brune frø. Voksende Californien sycamore fra frø er en ligetil og givende projekt, da frøene spire ubesværet og vokse hurtigt, men de skal være forsynet med konstant fugt under deres første år virkelig fremgang.

Instruktioner

•Gather frø bolde fra under en moden Californien sycamore i det tidlige efterår, når de tænder lys-brune og begynde at falde fra hinanden. Samle dem i en stor papirpose købmandsvarer.

•Sæt en støv maske til at beskytte dine slimhinder og lungerne under behandlingen frø bolde. Fold over toppen af købmand pose til at holde den lukket. Trin på frø boldene inde købmand taske til at bryde dem fra hinanden, eller tryk dem let med en hammer.

•Pour indholdet af købmand taske udenfor i en spot, beskyttet mod vinden. Adskille de små, mørke-brune frø fra de fine gule hår knyttet til ende. Holde din støvmaske samtidig at fjerne hårene, da de er meget irriterende at lungerne ved indånding.

•Forbered et pot for hver Californien sycamore træ du ønsker at vokse. Fyld en 2-gallon børnehave container med 5 dele havejord, 2 dele skarpe sand og 1 del perlite. Fugte jord blanding med vand, indtil det føles lidt vådt på en dybde af 2 inches.

•SOW tre eller fire Californien ahorn frø i hver container til en dybde af 1/8 tomme. Placere containerne udendørs, så de fremherskende vejrforhold kan stratificere frø og lynhurtig selv spiring.

•Kapacitet Californien ahorn frø i en dybde af 2 inches hvis ingen regn falder for mere end to uger, ellers undgå at give ekstra fugt.

•Se for spiring det følgende forår omkring midten af marts. Tynde planter, hvis nødvendigt, så kun de stærkeste Californien sycamore forbliver.

•Hold Californien sycamore planter vandes godt i de første år efter spiring. Anvende vand hver syv til 10 dage til en dybde af 3 inches. Øge vanding i varmt vejr til 3 inches hver fem til syv dage.

•Plant planter udendørs efter det første år. Vælg en solrig plet med fugtig, dårligt afdrypning jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com