Tag underlag lækage problemer

December 14

Tag underlag eller underlag er et lag af materiale under den tagdækning, der hjælper med at beskytte huset fra lækager, varmetab og andre problemer. Underlayments kan være følte papir eller plast membraner og anvendes oftest i områder hvor lækager er sandsynligt, eller når du bruger specifikke tagmaterialer, såsom flise. Mens underlag kan hjælpe med at forhindre problemer, kan de også udvikler deres egne problemer, som kan føre til lækager og forringelse.

Dårlig kvalitet Underlayments

Underlayments kommer i mange versioner og kvalitetsniveau. Filt papir, et fælles materiale, kommer i tykkelser beskrevet gennem pounds. Tagdækkere bruger typisk 30-pund følte papir, men hvis de forsøger at skære omkostninger de kan bruge lettere vægt versioner, som er mere udsat for slid og kan ikke være nok til at forhindre lækager for så længe taget varer. Plast membraner kan have lignende omkostninger spørgsmål.

Rot

Mens plast er slidstærk, er følte papir og andre typer af underlayments underlagt rot. Dette sker når tagrender være bakkes op og vand begynder at fodre tilbage under fliserne eller helvedesild i området underlag. De følte papir ikke kan blive fugtig som dette for længe uden begynder at rådne og i sidste ende ikke. Dette fører til lækager og at underlag skal udskiftes for at løse problemet.

Forkert Installation

Underlayments skal være installeret korrekt for at fungere som de var beregnet. Hvis de ikke er fastspændt korrekt, kan vandet stadig kunne slippe igennem. Også, hvis tagsten er installeret forkert over underlag uden tilstrækkelig headlap, underlag kan blive mere udsat for elementerne end det skal være og vil slides mere hurtigt.

Punkteringer og andre spørgsmål

Underlag kan virke korrekt, men indblanding kan ødelægge selv en god underlag. Dette er tilfældet med plast membraner installeret under fliser. Hvis en reparatør eller boligejer går på tværs af et tegltag, kan deres ekstra vægt punktere membranen. De huller, kan blive lækager i vådt vejr.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com