Hvad er Loungewear?

April 18

Hæve din hånd, hvis Hugh Hefner kommer til at tænke, når du hører ordet "loungewear." 80-noget bonvivant bryster sig af at leve livet i pyjamas, og gæsterne kan ikke genkende ham, hvis han skulle komme til sin dør i en dragt. Selvfølgelig har dagens definition af loungewear transcenderet Hugh, så eller ej du søger at efterligne ham, finde masser af beklædningsgenstanden valg for dig selv og din familie, så du er klædt komfortabelt rundt i huset.

Hvad man skal bære rundt i huset

Hvis du grøft, dit tøj det øjeblik du går ind i dit hjem fra arbejde eller spille og smide på en bestemt blanding af comfy adskiller, er chancerne du allerede ejer loungewear men du har aldrig givet den et navn. Inkluderet i definitionen af loungewear er følgende: klæder, muumuus, Kaftaner, pyjamas, lounge bukser, rygning jakker, wraps, yoga bukser, t-shirts og hættetrøjer. Nogle mennesker bære disse beklædningsgenstande uden for hjemmet.

Hvad fyre bære rundt i huset

Mænds loungewear handler om livsstil af bæreren. Nogle fyre tørster silke Rober og silke pyjamas og egne skuffer fulde af dem. Metroseksuelle mænd kan prale af et klædeskab af Middle Eastern-stylet Kaftaner bragt hjem fra oversøiske ture. For andre dudes er dress code en smule mindre kræsen. Typisk klæder begunstiget af mænd til lounging er 100% bomuld klæder, PJs med lommer stor nok til en fjernbetjening, flannel Sjal krave morgenkåbe og linned pyjamas, med eller uden designermærker. Du foretrækker boksere? Lyder som om du ved, hvordan man lounge.

Hvad kvinder bære rundt i huset

Gøre det smarte eller gøre det kollegiale, kvinder normalt flagre ikke deres loungewear, når de søger for at imponere, men når pigerne hænge ud eller det er familie filmaften, loungewear er netop hvad den læge bestilt. Flannel natkjole? Parre det med varm kakao og du har fundet paradis. Ellers kvalificere løs, lang PJs lavet af bomuld med et strejf af Spandex eller en sød hættetrøje over en tank top med wide-ben bukser som at-home chic på alle alderstrin.

Oplev Uniloungewear For alle

Du vil yogaklasse. Han planlægger at gå ned på en vens pad hvor seks skråstole circle theater-størrelse TV-skærmen. Dagens par kan kaste på loungewear til enten lejlighed. Nogle kalder licenseret sports fritidstøj "sports chic", men du behøver ikke at heppe på hjemmeholdet hvis du hader deres signatur farver. Unisex hættetrøjer, sweatshirts og lounge bukser med snøre eller elastik bånd kan ombyttes, så anser hvis du og din honning bære den samme størrelse, dig selv for den stolte ejer af to fritids - tid garderobeskabe.

Hvis skoen passer, Lounge

Ingen lounge-passende garderobe er komplet uden det rigtige fodtøj. Selv om du er den oprindelige barfodet beachcomber, don du sandsynligvis fodtøj når temperaturen falder, især hvis dit hus er korte på tæpper. Hus hjemmesko er blevet sådan en forskelligartet niche, du har masser at vælge imellem når du handler. Uber-comfy mokkasiner, såler læder eller imiteret Tøfler, slip-on hyttesko og flip-flops er alle betragtes som loungewear, så snag en bred vifte af udseende, så når du slynge benene over cafebord, ikke du er flov.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com