Oxalsyre VS andre dæk Cleaners

November 23

Oxalsyre VS andre dæk Cleaners

Redwood og cedertræ er populære træ valg for dæk på grund af deres gode udseende og lange slid. Nogle dæk ejere vælge at male eller pletten overfladen, mens andre foretrækker at fremvise den naturlige skønhed af træ. Hvad enten malet eller naturlige, regelmæssig rengøring forlænger levetiden på dine dæk og holder det ser som ny. Oxalsyre er en af flere stoffer, der primært anvendes til at lysne redwood og ceder dæk.

Oxalsyre fordele

Da et dæk aldre og udsættes for elementerne, et naturligt stof kendt som tannin forårsager redwood eller ceder dæk overflader bliver nedtonet og vises forvitret. Oxalsyre fjerner tannin samt rust pletter. Syren hjælper også til at neutralisere natriumhydroxid behandling ofte bruges af professionelle dæk rengøringsvirksomheder til at rense og lysere dæk. Oxalsyres største fordel er æstetisk. Det virker ikke godt som en snavs remover, eller er det effektive til at dræbe mug.

Almindeligt brugte dæk Cleaners

Natriumhydroxid og klor blegemiddel er to kemikalier, der oftest anvendes af professionelle til rensning af dæk. Mens de er mere effektive på dyb rengøring end oxalsyre, kan de forårsage overfladeskader på træ over tid. Klor blegemiddel er fremragende til træ lysere og dræbe skimmel og meldug, men skal kombineres med et vaskemiddel for at rense godt, og lang sigt brug af denne barske stof er svært på en deck overflade. Blegemiddel nedbryder lignin, en komponent i træfibre. Over tid, kan overfladen af dæk begynde at blege og fuzz som følge af inddelingen fiber. Natriumhydroxid, også kendt som lud, er stærkt ætsende. Behandling med natriumhydroxid skal straks efterfølges af en neutralizer som phosphorsyre eller oxalsyre syre at beskytte træet.

Andre indstillinger

Andre dæk slutrengøringen stoffer omfatter trinatriumphosphat (TSP), citronsyre eller en miljøvenlig indstilling, dinatrium peroxydicarbonate ilt-baserede blegemiddel, som skal anvendes inden for seks timer for at blande og kan ikke bruges på nye træ. Hvert af disse stoffer vil ophæve snavs og debris, men er mindre effektiv til at dræbe mug end klor blegemiddel og kan ikke lysere træ af dine dæk samt oxalsyre.

Bedste praksis

Mange boligejere vælger en to-trins behandling af redwood eller ceder dæk vedligeholdelse, ved hjælp af ét stof for rengøring og meldug fjernelse med en opfølgende oxalsyre behandling for lysere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com