Hvor er pærer dyrkes i verden?

December 16

Hvor er pærer dyrkes i verden?

Helt tilbage til 5000 f.kr. pærer er dukket op i gamle historier og poster. De er en af verdens ældste dyrkede frugter. Fordi de kan dyrkes i forskellige klimaer, er de vokset i mange lande i hele verden.

Pærer i USA

I USA dyrkes pærer hovedsageligt i den vestlige del af landet. Halvdelen af pærerne produceret i USA er vokset i Washington. Oregon og Californien producerer også et stort antal pærer. Pærer er også vokset i hele Idaho, primært i den sydvestlige Snake River Valley.

Pærer rundt omkring i verden

I Europa er de lande, der producerer de fleste pærerne Italien, Spanien og Tyskland. Frankrig, Belgien, Nederlandene, Portugal, Grækenland, Polen og Østrig også producere en stor mængde af pærer. I Sydamerika, er pærer almindeligt produceret i Argentina og Chile. Disse lande producerer pærer, der leverer de fleste af amerikanske pære importmarked. I Asien, pærer dyrkes i hele Kina og mange importeres til USA.

Ernæring

Pærer giver flere kilder til ernæring. De indeholder kostfibre og er en kilde af kalium. Friske pærer også give C-Vitamin, og har ingen kolesterol, natrium eller mættet fedt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com