Sådan foretages fejlfinding af uden for natlysene

November 26

Sådan foretages fejlfinding af uden for natlysene

Udendørs natlys kommer i forskellige former. Fra sensor-aktiveret sikkerhed lys til sol-drevne dekorative lamper, vil hver type af udvendige lys stoppe med at arbejde på et tidspunkt. Afhængigt af typen af lys, kan problemet være relativt let at lave. Lys, der udgør en del af et hjem sikringssystem kan være mere kompliceret at reparere. Om fastsættelse af din udendørs natlys eller at identificere problemet bør tager under en halv time.

Instruktioner

•Skift slukke strømmen til lyset. Åbn kabinettet ved hjælp af en skruetrækker og tage et kig inde. Check grundlæggende først: Prøv en udskiftning pære i lyset. Brug en klud til at håndtere pæren. Teklight, en halogen pære selskab, siger direkte håndtering af en halogen pære blade hud olier bag der kan forårsage pære mislykkes for tidligt.

Afgøre, om noget vand eller andet materiale har fundet en vej ind i det lys beklædning og kortsluttede kredsløbet. Rengør inde i lampen eller fjerne det fra sin stand og fjerne enhver vand. Kontrollere pære forbindelser for tegn på korrosion eller andre skader.

•Kontrollér om andre inventar på den samme kredsløb ikke arbejder. Kredsløb detektiv, en online ressource for fejlfinding af hjemme elektriske problemer, tyder på, at hvis en lys på et kredsløb ikke er i orden, den bedste fremgangsmåde er at erstatte lys. Hvis alle kampe på et kredsløb ikke er arbejder, nulstille eller erstatte breaker for at forsøge at afhjælpe problemet.

•Hvis den funktionssvigtende lys er en sikkerhed lys, tjekke den bevægelsessensor. Sensoren muligvis undertiden blot en tør med en klud til at gendanne sin sporingskapaciteten. Kontroller, at sensoren peger i den rigtige retning og er ikke blevet blæst væk fra målet. X 10, sikkerhed lys forhandler, har nogle lys problemer med påvisning af direkte nærmer bevægelse. Vinkel sensoren, så bevægelse skal bestå af sensoren. Kontrollere Halogenpære hvis rense sensoren ikke gendanner funktionalitet.

•Aftør solpanel på sol-drevne lys. En ophobning af snavs eller mos kan forhindre solpanel lagre solens energi tilstrækkeligt. Åbn dækslet, hvis man er til stede, at adgang og skifte pæren og tjek hvis nogen vand har lækket inde. Hvis det er muligt, tømme vand fra kabinettet og/eller ændre pæren. Tage lyset inde til at tørre ud.

•Opkald elektriker. Hvis ingen af ovenstående trin løse eller give en indikation af problemet, bør du overveje at kalde en professionel for at kontrollere ting.

Tips & advarsler

  • Gør strømforsyningen er afbrudt før det undersøges, hvilken som helst lys. For at være helt sikker, overveje at slukke strømmen til hele huset før behandlingen nogen lys kablet til den vigtigste elforsyning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com