Farerne ved trækul briketter

November 26

Farerne ved trækul briketter

Grill sæsonen bør være en lykkelig tid, fyldt med duften af grillet kød og træ røg. Men hvis du gør din madlavning over trækul, der er fakta du bør vide for at bo sikkert, når du bruger grillen. Trækul briketter, kan hvis de anvendes forkert, være en trussel mod dit helbred, eller endda dit liv.

Kulilteforgiftning

Trækul briketter udsender kulilte. Kulilte er en giftig, usynlige dampe, der bygger indendørs og kan resultere i forgiftning, bevidstløshed, eller endog døden. Da trækul briketter ikke udsender røg, er der ingen visuelle signal at advare om faren for kulilte. Udluftning i rummet eliminere ikke risikoen, så trækul briketter bør aldrig bruges til madlavning inde i et hjem, telt eller RV; de må kun bruges udendørs.

Potentiel kræftfremkaldende virkninger

Ifølge American Cancer Association, kan "kød, der har været stegt og/eller trækul grillet på en meget høj temperatur producere kræftfremkaldende stoffer (heterocykliske aminer)." ACA anbefaler undgå forkullede fødevarer, især rødt kød, kogt på høj varme i en lang periode. Center for Science i den offentlige interesse hedder det, at grille kan resultere i kemikalier kaldet polycykliske aromatiske kulbrinter eller PAH'er. PAH'er form når fedt drypper på flammer eller gløder; de flyder på røg og kan indåndes eller slå sig ned på mad. Selv om der ingen er beviser forårsager disse kemikalier kræft i mennesker, 12 af de 18 PAH'er findes i kogte fødevarer forårsage kræft i forsøgsdyr.

Respiratoriske irriterende

Trækul kan producere sodet støv og røg, der irriterer lungerne og bidrager til respiratoriske problemer for personer med allergi eller astma. Nogle trækul briketter er gennemblødt i lightergas, som kan fungere som et yderligere irritationsmoment. Et sundere alternativ, overveje Grill med en renere-brændende brændstof naturgas eller propan eller skifte til en udendørs elektrisk grill.

Fare for forbrænding

Det er vigtigt at holde øje med brande, der kan starte i pakker af våde eller kasserede trækul briketter. Våd trækul er en fare, fordi det kan spontant forbrænde, så det bør kasseres--fra huset--straks. Brugt trækul kan starte en brand, hvis der er stadig en levende gnist inden for kul; bortskaffe brugte kul i en metal beholder dækket med et stramt låg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com