Typer af Marsh græs arter

November 27

Typer af Marsh græs arter

Moser er vådområder, der er regelmæssigt eller kontinuerligt fyldt med vand, salt eller fersk. De fleste Moser understøtter soft-stammede vegetation, der er specielt tilpasset de mættede forhold af en marsh miljø. Disse marsh græsser filtrere sediment og opretholde en bred vifte af dyrearter, der spiser græs frugt, korn og blad. Alle USA vest, øst og Golfen kyster støtte en bred vifte af fersk og saltvand moser, som til gengæld støtter en bred vifte af marsh græsser.

Cattails

Typha latifolia "Fælles Cattail" er en fælles arter af marsh græs med en flad eller let rundede blade, der kan vokse til mindst 10 fod i højden. Cattails er en ikke-hjemmehørende, invasive arter i USA og "cattail marsken" er en specifik type af emergent marsh, der eksisterer udelukkende eller næsten udelukkende af cattail, ofte med udelukkelse af alle andre arter. Cattail kan være vanskeligt at indeholde og arealforvaltere ofte vælger at udrydde cattail helt i stedet forsøge at opretholde en lille befolkning, da cattail vækst kan være så eksplosive.

Spike græsser

Distichlis spicata "Spike græs" er en fælles marsh græs arter, der vokser på høje terræn i eller omkringliggende strandenge, i områder, der har tendens til at oversvømme med årstidens eller lunar højvande. Spike græsser har korte, smalle blade, kan vokse til at være 9-24 inches høj og udbrede ved at sprede jordstængler i en mat tværs over mosen.

Salt eng siv

Juncus gerardii, kendt som salt eng siv eller ager-Rævehale rush, er en "graminoid" (hvilket betyder græs-lignende) urt, der vokser omkring strandenge, typisk på linjen højvande. Salt eng siv kan vokse til at være mellem 2 1/2 og 7 fod høje og har flat blade knive. Salt eng siv producere brune blomster og en brun frugt, der leverer mad til marsh igangværende dyreliv. Planten er hjemmehørende i det nordøstlige USA men vokser som en brakvand invasive arter over det meste af det nordlige USA.

Ledningen græsser

"Ledning græsser" henvise til en bred vifte af marsh græsser, både rå og glat. Ledningen græsser falder i slægten Spartina. Nogle uslebne cordgrasses kan vokse til at være så høje som 9 fod, mens glat cordgrass Spartina alterniflora, også kendt som østers græs, vokser til omkring 2 fødder ved modenhed. Ledningen græsser er tolerante over for en bred vifte af jord og temperaturer, og vokse fra Newfoundland til Texas. Ledningen græsser vokser kun i høj-salt marsken, da de ikke kan tåle lavt iltindhold i lav-salt marsken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com