Ohio plante identifikation

November 27

Ohio plante identifikation

Planter hjemmehørende på Ohio omfatter planter, der vokser over et relativt stort område af den tempererede zone af Nordamerika. Der er blomstrende planter som forskellige træer, buske, vinstokke og vilde blomster. Non-blomstrende planter, f.eks bregner og mosser, er repræsenteret i Ohio så godt. Plante identifikation---i Ohio og andetsteds---indebærer undersøger en række nøglefunktioner i anlægget.

Blomster

To af de større kategorier som botanikere opdele planter blomstring og ikke-blomstring. Mange planter hjemmehørende på Ohio er blomstrende planter. I blomstrende planter Se botanikere blomst struktur som et middel til klassificering og identifikation. Der er mange forskellige slags blomster; nogle er prangende, sødt duftende og Insektbestøvede. Andre er upåfaldende, afgiver lidt eller ingen duft og er vind-bestøvning.Vilde blomster omfatter et stort antal planter hjemmehørende i Ohio. Vejledninger som "Peterson Field Guide til vilde blomster" kan være en uvurderlig ressource til naturforskere og amatør botanikere ens. Blomst struktur og farve er meget diagnostisk for identifikation af vilde blomster. Nogle eksempler på Ohios vilde blomster omfatter bloodroot, gul ørred-lilje og pink lady's hjemmesko.

Frugt

"Frugt"---i botanisk forstand i forhold til den generiske forstand bruges i producere del af supermarkedet---er et teknisk udtryk. Botanikere overveje frugten af en blomstrende plante at være en struktur, der udvikler sig fra blomsten og modnes for at tjene en reproduktive funktion. For eksempel, er frugten af ahorn træer indfødte til Ohio vingede frø kaldet en samara. Samaras har en form og struktur, der giver mulighed for ikke kun skelne en ahorn træ fra andre typer af træer, men også for at skelne forskellige arter af maples fra hinanden. En anden og måske endda mere velkendt eksempel, er af egetræ. Frugten af egetræ er et agern. Ligesom med maples, kan forskelle i funktionerne mellem én art af eg og en anden identificeres i deres agern. Alle Ohios blomstrende planter producerer en frugt af en slags eller en anden anvendt af botanikere til identifikationsformål.

Stilke

Som med mange andre dele af planten, har stilke funktioner, der hjælper med plante identifikation. Ohios træer, buske og vinstokke har woody stilke. I tilfælde af løvfældende planter---de planer, der mister deres blade om vinteren---visse funktioner forbliver på planter kviste og andre dele af stænglen. En af disse kaldes blad arret. Dette er stedet hvor blad-stilken var knyttet til kviste og det efterlader et mærke, der hjælper botanikere til at identificere planten, selv om vinteren når bladene er væk.

Blade

Form og konfiguration af blade er en anden funktion botanikere bruger til at identificere planter. Blade kan have glat, savtakket eller tandede kanter. Og blade kan være simple---hvor der er en blad-stilken og én sammenhængende blad af en given figur--- eller sammensatte i som en individuelle blade er opdelt i separate foldere. Leaf egenskaber er ofte kombineret med funktioner af blomster og stilke til ankommer en identifikation.

Genetik

Traditionelt i botanik, har plante identifikation og klassificering været baseret på struktur og egenskaber af blade, stængler, blomster og frugt. Denne tilgang er stadig gyldige i dag, men den moderne videnskab om genetik spiller en stigende rolle i mange discipliner, herunder botanik. Så er planter hjemmehørende på Ohio i stigende grad granskes gennem genetiske midler ud over de traditionelle metoder til identifikation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com