Hvordan du tilslutter udstødningen til en vandvarmer

November 28

Gas vandsbeholdere skal være udluftet til ydersiden af dit hjem. Fordi gas vand hidsig varme vand ved afbrænding af naturgas, forbrænding af denne naturgas skaber giftig kulilte gas. Hvis kulilte ikke er udluftning på ydersiden, det vil medføre betydelige sundhedsmæssige problemer og kan endda forårsage død. Den udluftning består af galvaniseret metalplade rør, og det kører fra vandvarmeren til skorstenen i dit hjem. Det skal banen op mod skorsten til at tillade de varme gasser til at stige som de forlader dit hjem.

Instruktioner

•Locate vent outlet på toppen af vandvarmer. Måle afstanden fra stikkontakten i vent til skorstenen, og sørg for at du har nok galvaniseret metalplade rør og albuer.

•Drill en 4 1/4-inch hul i skorstenen med din hammer drill. Sikre, at hullet er høj nok til at give mindst 1/4-inch per fod af banen fra udluftningsanordning outlet til skorstenen.

•Start på vent outlet på vandvarmer og installere din 4-tommer galvaniseret metalplade rør til din skorsten. Hvert stykke rør vil have en ende, der er krympede og ene ende, der ikke er krympede. Skub den krympede ende 1 1/2 inches i den ikke-krympede ende og fastgør med fire metalplade skruer.

Uddelingen af galvaniseret metalplade rør til skorstenen ved at skubbe det 1 1/2 inches i hullet, og caulk omkring det med høj temperatur silikone caulk.

•Støtte din pibe hver 4-5 fødder med rør strop strop. Wrap strop strop omkring røret og skrue bæltet til et loft tværbjælke. Opretholde en pitch opad i mindst 1/4-inch per fod fra udluftningsanordning outlet til skorstenen.

•Caulk omkring hver søm med høj temperatur silikone caulk. Værktøj perle med din finger til at arbejde caulk godt ind i fugen.

Tips & advarsler

  • Tillad caulk at helbrede 24 timer før du slår vandvarmeren. Den udluftning bliver ekstremt varm når vandvarmeren er i drift. Dette kan medføre caulk ikke hærde ordentligt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com