Hvordan til at identificere efteråret oliventræer

November 29

Native til Asien men introduceret i Nordamerika i 1830erne, efteråret oliven træer (Eleagnus umbellata) er fundet voksende vildt over store dele af kontinentet. Mange amerikanske delstater betragter denne art som skadelige ukrudtsplante, med frugter spredes ved sultne sangfugle. Efteråret oliventræer oprette krat på landbrugsjord, på enge, langs vejsider eller andre forladte jorder. Det er tolerant over for en bred vifte af veldrænet jordbund og klima, men typisk konstateres, hvor vinteren lave temperaturer mellem -25 og + 20 grader Fahrenheit (US Department af landbrug hårdførhed zoner 4 til 8). Efteråret oliven kan være i første omgang identificeret korrekt som enten russiske oliven (Eleagnus angustifolia) eller det amerikanske indfødte silverberry (Eleagnus commutata) indtil mere nøje inspiceret.

Instruktioner

•Look på den samlede størrelse og vane af efteråret oliven anlægget. Det har typisk en bred, sprede gren baldakin. Når moden, er en efteråret oliven træ ikke større end 10 til 16 fod høje og 15 fod bred. Russisk oliventræer vokser større (20 fod høje og brede), og silverberry er mere oprejst med modne højde af 12 fod, men kun 6 fod bred.

•Undersøg blade, at bemærke farve og blad kanter. Efteråret oliven blade er lys til dyb grøn med sølvfarvede undersider. Nyligt nye blade helt sølvfarvede samlede men så dukker en smuk grøn. De er aflange og variabel i størrelse, men ifølge US Forest Service, varierer i længde fra 1/2 til 3 inches lang og 1/2 til 1-1/2 inches lang. Kanterne af oliven efterårsblade er forsigtigt bølget. Både russisk oliven og silverberry blade er ikke bølgede kanter.

•Scanning de tornede grene til yderligere at identificere funktioner i foråret. Efteråret oliven blomstrer i slutningen af foråret, producerer lille fire-grafitmine blomster, som er sølvfarvede gul-hvid. De er duftende ligesom andre arter af Eleagnus. Russisk olive blomstrer i sommeren og silverberry blomstrer i slutningen af foråret; de er også duftende. Derudover efterår træer har tendens til at blad ud ganske tidligt i foråret, stående visuelt fra andre træer, der er stadig sovende.

•Look på frugter på planten. Efteråret oliven frugter er ca 1/4 til 1/3 tommer i diameter og er uigennemsigtig sølv i farve og derefter bliver røde ved begyndelsen af efteråret, oversået med lille skala pletter. Russisk oliven frugter er sølv-skaleret men bliver gul i efteråret. Silverberrys frugt også blive røde men så tør at white-beige efter fall frost.

Tips & advarsler

  • Russisk oliven blade er naturligvis sølv og ligne willow blade; silverberry blade er meget dækkende/rundere end dem af efteråret oliven. Alle Eleagnus planter har skiftevis arrangeret blade på deres filialer.
  • I tvivlstilfælde, beskære off en lille gren af træet og tage det til din lokale botaniske have eller Cooperative udvidelse kontor for identifikation af gartnere.
  • Vinter identifikation, er når bladene er fraværende, svært. Kun en botaniker ville have midler til at identificere og skelne en efterår oliven plante fra andre arter af Eleagnus træ.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com