Mudder Pletfjerning

March 27

I mange husholdninger, mudder og græs er pletter på tøj hverdag. Uanset om det er på en sports uniform eller på jeans, kom mudder ud af stof er hård, men det kan gøres. Med en ordentlig tøjets og plet fjernelse, mange pletter kan løftes ud af tøjet, hvis det sker inden for 24 timer. Du kan få mudder pletter ud med fælles vaskeri plejeprodukter, så du kan spare mange af din families beklædningsgenstande.

Forberedelse

Den første ting at i mudder pletter fjernelse er at vente, indtil mudderet tørrer. Selv om du burde få de fleste pletter så hurtigt som muligt for at reducere chancerne for det indstilling; mudder skal tørre for at forhindre udtværing eller yderligere farvning. Brug en blød børste til at aftørre tør mudder eller vakuum op eventuelle klumper ud af tøjet.

Pletfjerning

Bruge en pletfjerner i enten spray, gel, eller holde sig form og gnid på mudder pletten og lad det stå i mindst 5 minutter. Du kan også bruge en lille mængde af regelmæssige vaskemidler anvendes direkte på pletten og lad det suge på området i cirka 15 minutter. Rub området med en blid børste eller endda fingre hver 5 minutter for at hjælpe løsne eventuelle resterende mudder fra stoffet.

Vask

Tilsættes vand og almindelig opvaskemiddel til vaskemaskine, indarbejde yderligere pletten krigere som OxiClean for at hjælpe med at fjerne pletter endnu længere. Hydrogenperoxid i OxiClean hjælper med at fjerne pletter i både farvet og hvidt tøj, så det er sikkert og effektivt at bruge. Brug udpeget mængder af vaskemiddel og plet fjernelse produktemballage og vask i vandtemperaturer ifølge beklædningsgenstand tags.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com