Tips til rengøring

December 2

Tips til rengøring

Har alt hvad du behøver til at rense med held behøver ikke at koste meget på alle. I virkeligheden, ske de fleste af de billige rengøringsmidler at være naturlig, biologisk nedbrydelige rengøringsmidler du kan bestanden op på på din købmand eller dollaren butik, såsom bagepulver og eddike. Ved at øve nogle tips og teknikker, der anvender din rengøringsmidler, kan rengøring blive en mere tilfredsstillende oplevelse for dig og din familie.

Renere Boost og kaffe

Du vil bemærke, hvordan mousserende ren dine retter kan være når du vasker dem med de mest billig skålen vaske kan du finde og derefter tilføje et par spiseskefulde af eddike til vandet. Eddike frisker og skærer fedt.

I stedet for at hælde ud din sidesten kaffe, gemme det til at rense din grill grill. Gamle brygget kaffe gør en effektiv renere, når du hælder det på din grill og tørre det af. Bruge det på din kolde eller varme grill.

Svært at fjerne fødevarer

Fjernelse fast på, brændt på mad og snavs fra din pander kan forvandle til ganske akkord, medmindre du rense dem med saltvand. Start med at skrabe hvad du kan, så fyld gryde med koldt vand, tilføje 1 kop salt og lad det natten over for at suge. Efter kogning saltet vand den følgende dag i 15 minutter, tænde for varmen ned og lad vand køle. Mad og snavs vil glide ned uden besvær når du hælder ud i vandet og let rense gryden med en skuresvamp.

Hvis din fad indeholder nogen fast på fødevarer, kan du fremskynde dens fjernelse ved at udfylde din skål med kogende vand, derefter tilføje 2 tbsp. af salt eller bagepulver.

Gulve og toiletter

Rengøring din toilettet kan blive mindre af en uønsket akkord når du Lad rengøringsassistenter gøre det meste af arbejdet. Gøre en opløsning af fortyndet eddike med en del hvid eddike og 10 dele vand fra hanen, derefter tilføje 1 cup eller mere af denne fortyndet eddike til din toiletkummen. Efter at lade den eddike sidde natten over eller i et par timer, krat din toiletkummen grundigt og skyl det.

Gulvvask dine trægulve, kan linoleum, keramik eller no-voks vinylgulve forvandle til en ubesværet opgave, forlader en skinne, når du bruger en opløsning af 1 kop hvid eddike plus 1 gallon af varmt vand.

Fjerne lugt

Du kan få hvidløg og løg lugte på dine fingre og hænder efter hakke og skære disse grøntsager. Når du gnide dine fingre på alt lavet af rustfrit stål under rindende vand, såsom gryder og køkkenredskaber, fjerner du disse fødevarer lugt. Gnide dine fingre og hænder på din rustfrit stål vask, hvis du ikke har rustfrit stål elementer rundt.

Sølv og krom

Plette på din sølv smykker og andre sølv elementer forsvinder uden besvær, når du sættetid dem i en løsning med et lille stykke alufolie. I en container, tilføje folie til en quart af varmt vand, som har en tsk hver af salt og bagepulver, og derefter tilføje din plettet sølv.

Når du anvender sprit til chrome på din bil, for eksempel, vil chrome blive ren med en høj glans. Sprit anvendes til køkkenmaskiner vil også gøre dem skinne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com