Hvordan at få cylinderen ud af en Kwikset løsning

December 3

Hvordan at få cylinderen ud af en Kwikset løsning

Kwikset blev etableret i 1950 ' erne og er blevet en af de førende dør hardware og lås producenter i USA. Opkaldt efter installation hastighed, producerer benytter et fuldt sortiment af bolig- og kommercielle produkter. Bolig benytter post cylinder låse har en indre cylinder, der bevæger sig i retning af håndtaget til at løfte den bolt, der fæstner døren. Enkelheden i designet gør det overskueligt at tage fra hinanden til at ændre de interne låsemekanisme eller fejlfinding i operativsystemet.

Instruktioner

•Locate skruer på døren låse; de fleste modeller er udstyret med en lille skrue beliggende på skjold plade foran knop. Fjerne knop fra døren og Skru de forudindstillede skruer placeret på skjoldet. Mange modeller har to Phillips skruer på hver side.

•Drej hardware mod dig til at afsløre den indre mekanisme for døren. Flytte fanen nedenunder spindel, indtil den er vinkelret på nederste kurve af mekanismen og stilke. Dette låser spindel til fanen for fjernelse.

•Sæt den spidse ende af cylinder fjernelse værktøj i spindlen og drej det til venstre, indtil fanen er linet op med stilke.

•Sæt værktøj til fjernelse af cylinder mellem en af stilke og foråret boliger, som er placeret under spindlen. Tryk på spidsen af værktøjet mod boliger, mens vippe spindel nedad. Spindlen bør falde ud forlader nederst halvdelen af spindel inde mekanismen. Hvis det ikke sker, holde trykke på med værktøjet, og bruge din tommelfinger til at lette ud spindlen. Hvis spindlen spins, gentage de første skridt for at sikre spindlen er låst på plads ved fanen.

•Klik cylinderen værktøj at afsløre den kløvet side. Indsæt denne ende ned af skaftet, af de resterende spindel og ind i hullet i midten. Hold værktøjet på plads og sætte din hånd over knop og lås på anden siden til at holde stik og cylinder, når det er fjernet.

•Hold værktøj i en ret vinkel mod spindlen. Flyt værktøjet frem og tilbage til at få adgang til at foråret bolig nedenunder. Du har åbnet det indre boliger, når værktøjet kan flytte yderligere inde i enheden indtil den når enden. Tving det åbent; det vil tage et par forsøg. Når foråret dukker, vil cylinder og plug falde i din hånd.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når nysgerrige open boliger, som insisterende bevægelser med værktøj til fjernelse af cylinder kan skade de indre funktioner i den låseenhed.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com