Dele af stål spær

December 4

Dele af stål spær

En bandagist er præfabrikerede tunge rammer af bjælker placeret i et væld af sammenhængende trekanter at støtte tagene, broer, tårne og andre konstruktioner. Spær tilbyde fleksibilitet, fordi bygherrer kan konstruere dem i forskellige former. Nogle bygherrer vælger træ spær med stålbjælker, mens nogle bygherrer konstruere spær udelukkende af stål. En bandagist fremstillet af stål har de samme hovedelementer som et træ truss.

Spindelvæv

Korte komponenter, der forbinder den øverste akkorder og bunden akkorder af en etage eller tag bandagist er webs. Nogle bygherrer kan henvise til del som løftebånd. Disse komponenter sende kompression eller spændinger understreger. Spindelvæv er de faktiske dele, som opretter en bandagist trekantet design. Derudover oprette bygherrer websteder for at holde strukturen fra bøjning.

Peak

Et højdepunkt, eller apex, er det højeste punkt i en bandagist. Dette er, hvor de skrå eller vinklet akkorder kommer sammen. For eksempel, er et højdepunkt i en tag bandagist den spidse del af tag eller hvor taget møder til at fuldføre en trekant.

Bund og Top akkorder

Den vandrette komponent, der opretter afsnittet gulvet i en bandagist kaldes bunden akkord. Det holder forskellige kombinerede spændinger og understreger. Den øverste akkord af en bandagist består af en vandret eller hældende komponent, der skaber den øverste del.

Udhæng

Et udhæng er en del af bandagist, der udvider forbi de ydervæg. Dette afsnit er en del af den øverste akkord, der går forbi bunden akkord. Bygherrer dække overhæng ved at oprette en etageadskillelsen, som er en tømmer fyldstof parallel fra kanten af overhæng hale mod ydermuren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com