Tips om maleri træ pejs

December 4

Tips om maleri træ pejs

Maleri en træ pejs eller pejs mantel er ikke anderledes end maleri andre træ trim i dit hus. Da pejse er ofte en fokal funktion i et værelse, du kan have det sjovt male det med specialmalinger, faux finish eller matchende maling farve på illustrationer over ildstedet.

Forberede overfladen

Forberedelse af overfladen er en kritisk del af enhver flot, langvarig maling job. Hvis træ pejs kappe eller ramme er plettet og lakeret, skal det være grundigt slebet, visket ren og grundes med en limning primer før maleri. Malerarbejde over eksisterende maling kræver ingen priming. Simpelthen sand og tørre det. En ny træ kappe skal være primet, lov til at tørre og derefter let slebet til en glat finish.

Glem ikke caulking. Hvis der er en forskel, uanset hvor lille, mellem enhver del af pejsen og de omkringliggende mure, anvende en perle af kalfatring. Hvis du ikke planlægger at male væggen, bruge klart caulking og tørre det glat, så snart det er anvendt. Når det tørrer, se du ikke det på væggen. Brug malerens blå malertape til at beskytte omkringliggende områder og få rene, lige linjer, medmindre du har en meget rolig hånd med en pensel.

Den nemmeste måde at male et træ pejs er med en børste. Køb den bedste pensel du har råd til. En 2 - eller 3-tommer skærf pensel vil tillade dig at gøre en nice job med indviklede kanter og større områder både.

Vælge maling og farve

Hvis du brænder træ i pejsen, kan malingen få misfarvede af røg over tid. Du skal bruge enten olie-baseret (alkyd) emalje eller en premium vandbaseret (akryl latex) emalje. Begge valgmuligheder vil bære gentagen vask. Undgå at bruge billige, ringere maling: gå til en maling butik, hvor professionelle malere køber deres materialer. Medmindre den træ pejs er meget stort og rigt udsmykkede, behøver du ikke mere end en kvart af maling. Udgiftsdifferencen mellem premium maling og billig maling er minimal.

Du kan ikke gå galt som skarpe eller cremet classic hvid. Dog overveje mere dramatiske farver, især hvis den omgivende mur er neutral. Vælge en farve fra illustrationer over kaminen, betræk eller vindue behandlinger for et mere trak-sammen look. Hvis sider af pejsen også er træ, overveje at male dem en anden nuance til kaminen. Hvis der er en mursten eller flise skorsten, prøve en farve, der supplerer og accentuerer murværket.

Faux og specialmalinger

For lidt ekstra arbejde, kan faux maleri dit træ pejs til at ligne marmor eller sten. virkelig tilføje pizazz til rummet. Fordi faux maleri er blevet så populær, de fleste hjem og maling butikker har speciale applikatorer og finish for at gøre det en temmelig enkel projekt. Spørg rundt for gratis eller billig faux klasser, eller se online for inspiration og vejledning (Se referencer).

Specielle malinger kan give en faux look med endnu mindre arbejde. Ved hjælp af metallisk maling, enten som en accent eller for hele pejsen kan se fantastisk. Perle-finish maling giver en mere subtil og elegant look. Sand- eller river rock-tekstureret maling tilfører en varm, rustikke udseende til en pejs.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com