Corian reparation procedurer

December 4

Corian reparation procedurer

Corian bordplader er glat og jævn, med en farve, der går hele vejen igennem. Men de ridser nemt, så skal du være ekstra omhyggelig med at undgå at beskadige overfladen med knive, gryder og pander. Hvis du taber en tung genstand på tælleren, kan overfladen knække. Nogle af disse skader kan repareres for at holde tælleren søger god som ny, men det kræver koncentration at holde fra at gøre det værre.

Instruktioner

•Aftør off Corian overfladen med en ren klud til at fjerne madrester og vragrester i området skal repareres.

•Scrub ridset område og omkringliggende område med en scrubber svamp til at udjævne og blend. Gulvvasker sands ned området omkring bunden indtil bunden er borte. Grunden til at du krat et større område, i stedet for bare bunden, er at holde fra at skabe en dukkert i køkkenbordet i en lille plads. Brug en fin slibende svamp---ikke en ru, grove. Du kan bruge en blød svamp og en fin slibende rengøringsmiddel, i stedet.

•Anvend en køkkenbordet seam sealer eller et lignende produkt at reparere revner og chips i Corian. Denne type af sealer udvides for at give ekstra støtte, i modsætning til en lim. Følg pakke retninger for at blande epoxyen. Stærk lim vil arbejde på revner, men vil være svag og kan knække igen. Du kan bruge enten sealer eller en stærk lim til at reparere en chip, så længe du har tilhugget stykket. Hvis ikke, du bliver nødt til at kalde en køkkenbordet reparationsservice, der har specialiseret sig i Corian. Stærk lim er designet til at tørre næsten øjeblikkeligt, men det er bedst at tillader 24 timer for sealer til at indstille og tørre. Genanvende produktet kun hvis det revner igen.

•Glatte ud epoxy til niveauet af køkkenbordet ved hjælp af Superfin sandpapir. Den bedste type af epoxy er fra producenten af Corian, som tilbyder et udvalg af farver i sealer til at matche køkkenbordet farve og camouflage reparation.

Tips & advarsler

  • Særlige skrubbe svampe kan findes på mikro-overflade finish Products Inc., der anbefales af skaberne af Corian til raspning ud ridser.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com