Hvordan du udskifter en 220 elektrisk stik

December 19

En 220 volts stikkontakt har to separate 110 volt 'hot' ledninger kører til det, når kombineret lig 220 volt behov. Der er ialt fire ledninger i en 220v stikkontakt kredsløb, de to varme ledninger, en neutral, og jorden wire for sikkerhed. 220-volt kredsløb bruges til magten store husholdningsapparater såsom komfur, tørretumbler, vandvarmer og air condition. Hvert apparat stik kan variere efter mærke eller model, så vil du ønsker at kontrollere, at du har den korrekte type før installation.

Instruktioner

•Drej slukke strømmen til 220 volts stikkontakt på panelet vigtigste service.

•Kontroller stikkontakten er slukket ved at dreje på test sonden og indsætte udgangen i hvert stik på stikkontakten. Hvis ikke lyser, og der er ingen bippende lyd, så er forretningen off og sikker som erstatning.

•Løsn og fjern plade hver skrue, som holder dækslet over forretningen. Løsne hver af de skruer, der sikring af de elektriske ledninger til stikkontakten. Når skruerne er løs, trække ledninger løs fra stikkontakten. Find de skruer, der sikre stikkontakt på væggen og løsne dem. Træk outlet ud og lad tråde hænge gratis for et øjeblik.

•Sæt ledninger gennem hullet på bagsiden af det nye outlet og trække det ud foran. Skub outlet op til væggen. Skrue i en skrue gennem hver monteringshul til at fastgøre den til væggen. Hvis enderne af hver af ledningerne er slidt eller gamle, så klip enderne ud ved hjælp af en bidetang, og fratage en tomme af isolering fra hver ende til en ny forbindelse. Brug needlenose tænger, bøje en halv løkke i enden af hver ledning til at hjælpe med at holde wiren på plads, som det er strammet under skruerne.

•Tilslut ledninger til hver af de udpegede skruer på stikkontakten, og fastspænd skruerne ned på ledningerne. Tilslut de sorte og røde (varme) ledninger til messing skruer, hvid (neutrale) ledning til sølv skruen, og den nøgne/grøn (jord) ledning til den grønne skrue.

•Skub det nye outlet dække over forretningen og indsætte en skrue gennem hver monteringshul og spænd det ned med skruetrækkeren.

•Drej magt tilbage på på panelet vigtigste service. Indsæt test sonden i hvert stik kontrollere at magt kører til stikkontakten. Når du hører en biplyd, og den lyser, er stikkontakten i klar til brug.

Tips & advarsler

  • Det kan være nyttigt at afmontere dit eksisterende outlet, og tage det med til en hardware butik for at sikre, at du køber samme mærke eller model. Du kunne også tage instruktionsbogen, på det apparat, der vil bruge stikkontakten.
  • Arbejd aldrig på et elektrisk kredsløb uden første at slukke og derefter teste outlet for at sikre det er. Kontakt med en 'hot' elektriske kredsløb kan resultere i alvorlig skade eller endda døden.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com