Freon lækager i frysere

December 5

Freon lækager i frysere

Freon er en type af gas, der anvendes til køling. I frysere hjælper Freon holde maden kold og temperaturer cool eller under frysepunktet. Hvis din fryser er i orden ordentligt, nul West Virginia Folkeuniversitet bemærker, at din temperatur skal ligge omkring F. Hvis din temperatur er højere, kan det være en indikation din fryser er utæt Freon.

Årsager

Hvis du flytter eller transportere en gamle fryser, kan Freon container punktere og frigive gas. De fleste frysere, der blev fremstillet før 1995 indeholder Freon. Hvis du har mistanke om at din fryser er ældre end 1995, være forsigtig med Freon. Hvis du bruger en fryser, der indeholder Freon og du pludselig finde dit apparat ikke er at holde maden kold, kan du have en Freon lækage.

Identifikation

Freon (chlorfluorcarboner gas eller CFC) er generelt identificeret som et kølemiddel inde i et beskyttende metal beholder eller flaske. Det kan mærkes som Freon 113 eller CFC-113. Det er en farveløs, ikke-brændbart stof men kan identificeres som havende en lugt af friske afskårne græs, hvis det utæt. Freon er opbevaret i lufttæt aerosolbeholdere, der holder kemikalierne fra flygter før og under brug. Fordi Freon er usynlig, er det muligt at have en lækage, der er farligt for dit helbred uden at vide det..

Forholdsregel

Hvis du kommer i kontakt med Freon er det vigtigt at søge lægehjælp øjeblikkeligt. Symptomerne kan omfatte en uregelmæssig hjerterytme, brændende eller irriteret hud, opkastning, brændende øjne, brændende af næse og tungen, tab af synet, hals hævelse og åndedrætsbesvær. I sjældne tilfælde, mennesker, der misbruger snifning kan blive overeksponeret til Freon og konsekvenserne kan være dødbringende. Søger frisk luft og prøve at bo så langt væk fra Freon lækage som muligt. Rådfør dig med akut lægehjælp eller skadestuen personale for ordentlig fjernelse af Freon lækage.

Løsning

Fjerne Freon fra dit hjem og dit køleskab er den eneste måde at blive beskyttet. Opgradere til en ny fryser og køleskab, hvis jeres indeholder Freon. Sørg for at korrekt bortskaffelse af din gamle fryser og Freon. Spørg Hvis butikken du køber din nye enhed fra vil afhænde den gamle fryser eller aflevere din gamle fryser på apparaternes Genbrugscenter. Undgå altid forsøger at reparere eller udskifte dele på din fryser, hvis du er usikker på hvor Freon enhed er. Forlade apparatet reparation til en kvalificeret professionel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com