Sten fliser polering værktøjer

December 6

Du kan polere Natursten fliser af forskellige sten typer (granit, marmor) at bringe tilbage glans efter de blev beskadiget eller skæres. Powered, sten fliser polering værktøjer består af en motordreven værktøj, såsom en vinkelsliber, og puder eller diske belagt med siliciumcarbid slibemidler eller en diamant. Polering værktøjer er også tilgængelige, som du kan bruge i hånden at bringe et meget fin finish eller at polere små steder.

Våde sten slibemaskine

Du kan bruge våd sten kværne til polsk eller slibe sten fliser ved hjælp af vand. Disse kværne har indbygget jorden fejl circuit beskyttelse, der er beregnet til sprøjtepersonalets sikkerhed. Single speed modeller vejer omkring 4 lbs. og operere på 3700 RPMs. tunge versioner kommer med flere hastigheder og mere kraftfulde motorer, så de kan opnå en mere ensartet RPM hastighed.

Vinkel kværn vedhæftet fil

Når polering Natursten fliser, bruge vand til at sænke den overfladetemperatur og for at minimere støv. En vedhæftet fil omdanner en standard vinkelsliber til et værktøj, der bringer vand til polering overfladen. Sådanne indretninger flytte vand til midten af hjulet eller bit.

Diamond polering puder

Du kan købe diamant polering puder i sæt der spænder fra 50 til 3000 grus eller købe individuel puder, som passer til standard kværne og kan arbejde med eller uden vand, at polere fliser af granit, marmor og andre sten typer.

Tørre polering diske

Mange tørre polering diske, kaldet PVA diske, indeholder silikone carbide slibende. Diskene er generelt anvendes til marmor fliser. Vand er unødvendige, og du kan købe disse diske til at passe enhver standard vinkelsliber. Et sæt består af 10 diske spænder fra ekstra fin til ekstra grove. Du kan også købe individuelle diske.

Diamond hånd Pads

Bruge diamond hånd pads for hurtig polering touch-ups på Natursten fliser. Puderne er anvendelig i en assortiment i gryn. Disse hånd polering puder er harpiks fæstnede eller galvaniseret, som refererer til den metode, som puder er knyttet til diamond materiale. Du kan bruge harpiks obligationer på både tør og våd diamantværktøj. Bruge galvanisering hvor flere nøjagtighed er påkrævet i forbindelse med belægning. Bemærk, at galvaniseret værktøjer skåret køler til våde såvel som tørre brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com