Er cedertræ barkflis skadeligt?

December 20

Er cedertræ barkflis skadeligt?

Barkflis er beskrevet som en type jord, og som bruges til at hjælpe bevare jordfugtighed, forebygge erosion og begrænse væksten af ukrudt. Cedertræ barkflis er lavet af bark af cedertræer.

Bruger

Cedertræ barkflis er også kendt som en naturlig skadedyr controller. Ifølge GreenNature.com er cedar olie et naturligt insekt afvisende; dog vil friske aromatiske cedertræ barkflis frastøder skadedyr bedre end muld, der har været udsat for elementer med tiden.

Fakta

Cedertræ barkflis skal overleve i flere år. Det anbefales dog at gartnere tilføje barkflis hvert år for at bevare farve og skønhed af barkflis.

Typer

Ikke-giftige farvestof føjes til cedertræ bark, farvestoffet stadig lyse for kun omkring et år. Farver er generelt fås i rød, sort eller brun.

Fordele

Cedertræ barkflis vil ikke skade planterne, da det ikke blandes med jorden og henfalder langsomt. Cedertræ barkflis er helt økologisk og giftfri.

Ansøgning

Følg anvisningerne beliggende på pakken af barkflis. Retninger foreslå normalt anvendelse af en 2 - til 3-tommer lag af cedertræ barkflis til området. Ifølge SBCCedar.com, bør en 56 L størrelse taske af muld dække ca 8 til 12 kvadratfod.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com