Sådan reparation maling mangler på træ kabinetter

December 6

Sådan reparation maling mangler på træ kabinetter

Du har beundret udseendet af denne maling finish på køkken eller badeværelse frysere i lang tid... indtil du bemærket en fejl. Nu er alle du synes at se når du gå af eller åbne kabinetterne. Om fejlen er en chip, en skramme eller nogle maling rulle fuzz, kan du løse denne fejl, så det er ikke længere synlige. Det er nyttigt, hvis du har en lille mængde af den originale maling på hånden eller ved navnet mærke og skygge. Hvis det ikke er muligt, kan din lokale maling butik hjælpe dig gøre en egnet skygge match.

At gøre kampen

Nøglen til en god reparation job på mangelfulde eller beskadigede kabinet maling er at matche farven. Dette kan synes indlysende, men det er ikke altid en let opgave. Hvis kabinetterne blev for nylig malet, og du stadig har nogle af maling rester, er du god til at gå. Hvis kabinettet maleriet blev udført af producenten, skal du kontakte instruktionsbogen og uddelingskopier, en original kvittering eller producentens hjemmeside for at finde navnet på finish. Touch-up maling kan være tilgængelige fra producenten eller en forhandler om det særlige kabinet mærke. Hvis maling finish er gamle, forsøg matchende farve ved at tage en digital foto. Holde billedet op til den faktiske kabinet for at sikre den farve kampe eller du vil ende op med den forkerte nuance af maling. En anden mulighed er at rense skab døren, så skrabe væk mindst en tomme firkant af eksisterende maling og tage chippen til en maling butik. Nogle maling butikker kan digitalt matche farver baseret på billeder eller objekter du vise dem; forhøre dig hos din lokale butik før du foretager en speciel tur. Nogle butikker tilbyder farve-matching telefon apps til dette formål. Hvis malingen ikke passer så godt, som du ønsker som du måske nødt til at genfremstille hele kabinettet eller i det mindste overflade med skaden; ellers vil din touch-up være indlysende.

Ridser

Hvis maling finish er blot ridset, viser træ eller en anden maling farve nedenunder, maling markør kan være alt hvad du behøver at rette fejlen. Filt-spids maling markører arbejde meget ligesom regelmæssige filt-tip markører designet til papir. De er tilgængelige i almindelige finish farver. Selv hvis farven ser ud som det vil matche, teste det første på en inconspicuous område. Fyld i bunden af tegningen over det i retning af bunden i stedet for på tværs af det, at foretage touch-up mindre indlysende. Hvis skyggen ser ud lidt anderledes end det omkringliggende område, farve i en del af det omkringliggende område, gnide meget af det med en klud til at blande det ind i de eksisterende finish, herunder området ridset. Markør farve vil være mindre mærkbar på denne måde end én lang markør linje. En pasta voks over bunden og omkringliggende område beskytter finish.

Chips, drypper og fnug

Hvis maling har tilhugget off kabinettet, men træ under det er ikke bulet eller beskadiget er nogle slibning i orden før touch-up arbejdet begynder. Det samme gælder for malingen drypper eller paint roller lint hærdet på plads. Sand omkredsen af skaden og området omkring det med en bøde-grus sandpapir til at glatte området skader og spark op det eksisterende maling. Hvis du fjerner roller lint eller maling drop, pick, skrabe eller sand det væk, så sand det omkringliggende område. Fjern støv med en tack klud og derefter male over skader og omkringliggende område med den relevante farve, maling farve. Hvis den friske maling er for indlysende, når tørret, sand og genfremstille hele overfladen, så finishen er konsekvent.

Dybe skader

Hvis fejlen går ud over finish, såsom en dyb ridse eller bule i træ, selv, skal du udfylde bule med nogle ikke-faldende fyldstof. Sand området omkring først at fjerne støv med en tack klud. Anvende fyldstof med en spartel, at fjerne så meget af det som muligt fra uden for det beskadigede område. Sand over putty, når det hærder, fjerne støv og derefter male over det som med maleri over enhver lavvandede mangelfuld område.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com