Sådan Care for en Madrone træ

December 21

Madrone træer forekommer naturligt i de fugtige kystnære skove i det vestlige USA fra central Californien til den canadiske grænse. Arten er følsomme og vokser ikke godt under dyrkning i de fleste områder, men gartnere inden for deres naturlige spredningsområde plante undertiden madrone træer som en pryd arter for deres kobberfarvet røde bark og læderagtige blade. Pleje af madrone træer begynder ved plantning da de kræver meget specifikke voksende betingelser, hvis de skal overleve, men de er ellers lav vedligeholdelse planter med potentiale til at leve i årtier.

Instruktioner

•Plant madrone træer i en delvist overdækket seng med humus-rige, sure jord. Ændre jorden med egeblad eller fyrretræ halm-baserede kompost i en dybde af 15 inches, hvis jorden er meget kalkholdig eller fattige. Undgå at plante dette træ i websteder med fuld sol, basisk jord eller dårlig dræning.

•Dig en plantning hul måle fire gange mængden af træets oprindelige børnehave beholder ved hjælp af en skarpskytte skovl. Holde jorden omkring rodklumpen intakt, når omplantning madrone ungt træ. Udfyld omkring rodklump med jord indfødte til plantning site.

•Kapacitet madrone træer i en dybde af 6 inches hver 10 til 14 dage i løbet af deres første sommer. Formindske vand til 2 inches hver 10 dage efter, at. Ophøre med vanding i vintermånederne, medmindre ingen regn falder i mere end seks uger. Ophøre med vanding helt når træet er etableret.

•Spread en 2-tommer-tykke lag af oak leaf eller fyrretræ halm kompost rundt i bunden af madrone træ. Oprette en 8-fods radius af kompost rundt om træet til at hjælpe bevare fugten i nærheden af rødderne og at forhindre, at jorden opvarmning drastisk i løbet af sommeren.

•Prune madrone træer kun hvis de begynder at se shrubby eller usoigneret. Fjerne rodskud fra bunden af stammen op til det punkt, hvor de vigtigste grene udskilt til kronen. Afskære suckers flush med stammen ved hjælp af ambolt sakse eller Beskæresave.

•Se for tegn på arbutus leaf spot som lille, lilla eller brunlige pletter på bladene. Fjern alle angrebne grene og rake døde blade væk fra rundt i bunden af træet. Kontakt en certificeret arborist for at behandle infektionen, da kun professional-bedømme fungicider vil ødelægge svampen.

Tips & advarsler

  • Madrone træerne vokser bedst i USDA hårdførhed zoner 7 til 9.
  • Ikke befrugte madrone træer og Placer ikke planter, der kræver kraftig fodring for tæt til dem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com