Hvad der forårsager din House AC enhed Fan til at holde op med at dreje & fryse op?

December 7

Hvad der forårsager din House AC enhed Fan til at holde op med at dreje & fryse op?

I varmt vejr er en velfungerende aircondition-system nødvendige for komfort og sundhed årsager når det kommer til børn og ældre. Regelmæssig vedligeholdelse og lægeundersøgelser udført flere gange om året hjælpe med at sikre din AC system fungerer optimalt, og indrømme jer hen til lokalisere fremtidige problemer. En AC fan, der holder op med at dreje og fryser op er et problem i sig selv, men kan også signalere en anden potentielle fejl i dit hjems air conditioning system.

Temperatur er slukket

Når en fan er indstillet i "Auto" eller "På" positioner, ventilatoren bør vende og slag kølig luft ind i bygningen og slukke når det ikke længere er nødvendig, fordi rummet har nået den ønskede temperatur efter indstillingen af termostaten.

Temperaturen skal være angivet lavere end stuetemperatur for klimaanlægget køle og fan til at arbejde. Indendørs temperatur varierer rundt om den termostat setpunkt, siger Inspectapedia. Mekanismen indeholder en indre temperatursensor, der sammenligner den omgivende lufts temperatur på termostaten til den temperatur, der er angivet af dig, og slår køleanlægget eller off som passende, siger websiden. Tjek din væg termostat, normalt monteret i opholdsstuen, for at sikre det er i positionen "cool". Indstil temperaturen under den omgivende lufttemperatur at aktivere blæseren igen.

Sikkerhed første

Ventilatoren kan slukke uventet hvis aircondition enheden har registreret et sikkerhedsproblem, som overbelastning af elektromotor. Hvis motoren er overbebyrdede eller overophedes, en knap, der kaldes en overbelastning reset-knappen, vil poppe ud med angivelse af at en indre elektrisk sikkerhed enhed blev udløst, siger Inspectapedia. Det slukker motoren. Aircondition fan er afkølet tilstrækkeligt, kan du trykker ned på reset-knappen til at starte motoren igen. Hvis knappen ikke vil blive presset, kan det ikke være fedt nok at genstarte sikkert, eller en anden fejl findes.

Fan bælte

Nogle luftkonditioneringsanlæg, der kræver en fan bælte til at forbinde Blæsermotor til blæseren. En fan bælte kan komme løs eller bryde, forårsager fan til at holde op med at dreje. Ifølge home varme System hjælpe, kan en air conditioner fan bælte blive fejljusteret eller slidte, i hvilket tilfælde det har at blive erstattet. Kontinuerlig hvinende støj før fan stop signal der er et problem med fan bælte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com