Fejlfindingstip til Inground swimmingpool Sand filtre

December 7

Mens der er flere forskellige typer af filtersystemer til pools, foretrækker mange pool ejere sand filtersystemer. Disse filtre skubbe vandet gennem en sand seng til at fjerne snavs, snavs og andre materialer, der kan påvirke vandets klarhed. Mens disse filtre kan arbejde effektivt, kan mindre problemer opstå fra tid til anden. Du kan foretage fejlfinding af de fleste af disse problemer uden hjælp fra en professionel, hvis du holder et par grundlæggende tips i tankerne.

Kort Filter cykler

Hvis din pool sand filter oplever korte filtrering cyklusser mellem hver rengøring, er der flere årsager til problemet. I nogle tilfælde været poolen ikke backwashed i et passende tidsrum. Typisk, to til tre minutter er tilstrækkelig, men holde backwashing indtil vandet løber klar. Filteret sand kan også køre på korte cyklusser, fordi den pool pH balance ikke er i orden. Hvis der ikke er nok klor i vandet, kan alger vokse, hvilket kan føre til træsko i filterets sand seng. Regelmæssigt kontrollere pH, og sikre, at alle niveauer er i balance. I nogle tilfælde kan filteret opleve korte filtrering cyklusser, fordi den forkerte størrelse eller form af sand bruges. Sand, der er for fine eller for blød kan tilstoppe filteret og skære de filtrering cyklusser kort. Brug altid grade af sand, at filterets producenten anbefaler.

Uklart vand

Hvis pool's vand er grumset, kan sand-filter ikke har kørt længe nok. Prøv at køre filteret i længere perioder for at se om vandet rydder. Uklart vand kan også opstå som følge af en høj pH balance, og lav klor niveauer kan føre til alger, som kan slå vandet et grumset grøn farve. Tjek vandets pH, klor og total alkalitet regelmæssigt for at sikre, at alle kemiske niveauer er i balance. En forkert størrelse filter kan også forårsage beskidt vand, fordi snavs og snavs kan undslippe filter og flow ind i puljen. Ved hjælp af en forkert grade af sand kan forårsage uklarhed, fordi sand, der er alt for grove ikke kan stoppe fine partikler af vragrester fra flyder ind i puljen. Tjek dit filter betjeningsvejledning for at sikre, at du bruger den rigtige størrelse af sand.

Utætte Filter

Når din sand filter har en lækage, er det vigtigste skridt at afgøre hvor lækagen kommer fra. I løbet af vinteren, kan vandet inde i filteret udvide på grund af frostgrader. Som et resultat, er både rør og filter kroppen modtagelige for revner og andre skader. Hvis du finder ud af at rør eller filter dele er beskadiget, skal du erstatte dem for at stoppe lækagen. En professionel er normalt kræves for at erstatte disse elementer.

Sand i poolen

Hvis du opdager, at sandet er forbi i din pool, bruger du sandsynligvis forkert sand. Sand, der er for fint kan passere gennem filteret og ind i puljen. En pumpe, der er for stor til poolen kan også bryde sandet partikler i en størrelse, der er for lille og tillade dem at gå i vandet. Beskadigede dele i filteret, f.eks slidte pakninger eller revnet laterals, kan også tillade sand til at passere ind i puljen. Undersøge betingelserne for disse komponenter, og erstatte nogen, der vises beskadiget eller brudt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com