Sådan Fix en bruseniche

December 8

Ligegyldigt hvor godt bygget en bruseniche sker for at være, det vil kræve nogle reparation fra tid til anden. Heldigvis er der et par enkle procedurer, der vil bidrage til at rette små problemer med næsten enhver brusekabine og bidrage til at forlænge levetiden på enheden.

Instruktioner

•Rengør brusebad stall grundigt. Afhængigt af tilstanden, kan dette kræver ikke mere end en god skum badeværelse Sæbe og en våd svamp. Rengøring interiør af bruseren vil gøre det meget lettere at få øje på eventuelle fejl, der skal løses.

•Kontrollér fliser. Dette omfatter søger nogen opdeling i fuger mellem fliserne samt gøre note af hårfine revner i nogen af fliserne. Mens små skønhedsfejl, kan disse typer af spørgsmål, tillader vand at sive ind i den underliggende væg. Erstatter de revnede fliser og udfylde eventuelle huller i injektionsmørtel vil hjælpe med at forhindre større problemer.

•Undersøg sæler mellem karbad og fliser. Ligesom med cementmørtel, kan hvis forseglingen mellem badekar kant og bunden af fliserne ikke er komplet, vandskade opstå. Fyld rummet med caulk og derefter overlay med cementmørtel.

•Test glidende døre på stalden. Mest lukkede boder med skydedøre er udstyret med to døre. Ofte, folk har tendens til at bruge én dør men aldrig flytte anden en. Rutinemæssigt skub begge døre hele længden af styreskinner, da dette vil hjælpe med at forhindre ophobning af mineralforekomster på skinner og holde dem fra forværres.

•Kontrollér sikker afløbet fungerer korrekt. Hvis afløbet synes at være langsom, kan du prøve at bruge et VVS slange til at klare afløbet af enhver oprustning. Slange vil hjælpe rydde VVS af blokeringer og sikre vand afløb fra rummet korrekt.

Tips & advarsler

  • Inspicere brusekabine månedligt for at fange små problemer, før de kan blive store problemer. Denne tilgang vil spare både tid og penge på lang sigt.
  • Undladelse af at tage sig af små emner i tide kan føre til ikke kun nedbrydning af ordentlig brusekabine, men også til vægge og gulve af badeværelset. Hurtig opmærksomhed til revner eller huller vil holde stalden funktionelle og attraktive samtidig også eliminerer behovet for større genopbygning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com