Hvad er virkningerne af forskellige vand til planterne?

December 9

Hvad er virkningerne af forskellige vand til planterne?

Vand, sollys og kuldioxid er nogle af de vigtigste elementer, der har brug for en plante. Vandet i sig selv kan give en række fordele til anlægget. Nogle karakteristika af vand, som dens surhedsgrad, kan dog have en skadelig virkning på planter. Sukker- og saltindholdet i vand kan også have både positive og negative virkninger på planter.

Rent vand

Vand er vigtigt at plante vækst. Planter bruge vand til at indlede en række kemiske reaktioner, der producerer de sukkerstoffer, der planter skal, ifølge webstedet havearbejde vide hvordan. Vand er også afgørende for planter til at vedligeholde deres cellulære pres, der tillader dem at fastholde deres naturlige form; uden vand visner planterne. Planterne får også deres mineraler ved at absorbere vand. For meget vand kan være skadelige for planter, da vandet kan forstyrre plantens evne til at absorbere næringsstoffer og kan også fremme væksten af skadelige svampe.

Sukker vand

Sukker vand kan have en gavnlig effekt på planter ved at give dem den saccharose, som de bruger som brændstof til deres processer. Dog kan for meget sukker fodre skadelige bakterier i jorden, forårsager denne bakterier til at udvikle og ødelægge plantens rodsystem, ifølge sundhed og livsstil Portal hjemmeside. Sukker kan også ødelægge plantens evne til at gøre sukker naturligt.

Saltvand

Saltvand er meget ødelæggende for planter. Salt reducerer en plantens evne til at forblive varm om vinteren. Saltet gør det også vanskeligt for anlægget til at absorbere vand fra jorden, hvordan salt bevarer vand i betragtning. Salt kan gøre jorden synes som om det er dehydreret til anlægget, ifølge University of Vermont. Salt og chlorid kan adskille og chloridfrit kan tages i plantens rødder, som kan nå et farligt niveau inden for anlægget.

Surt vand

Surt vand er meget skadelige for planter, som observeres med syreregn, som er et fænomen, der opstår, når industriforurening ændres pH-niveau i vandet i atmosfæren. Mange planter erfaring hæmmet vækst, mens andre planter har blade, der blive brune og falde af. Dette kan forhindre planten i at få tilstrækkelige næringsstoffer gennem fotosyntese, ifølge den Environmental Protection Agency(EPA). En masse skader forårsaget af surt vand afhænger af karakteren af jorden. Nogle jorder er i stand til at fungere som en buffer og neutralisere virkningerne af sure vand, mens andre jord umiddelbart absorbere det sure vand, som derefter dræber planter. Sure jordbund er vanskeligt for planter til at optage næringsstoffer fra, medmindre de har udviklet i sure miljøer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com